Terug
-
Terug in de opleidingen voor de branche personenschade

Collega Pauline Verhoeven stelt zich voor

Datum: 02-01-2018
Nieuws

Mijn naam is Pauline Verhoeven. Ik woon in Arnhem, samen met mijn man en twee dochters. Sinds begin januari werk ik bij OSR juridische opleidingen (OSR) als productmanager personenschade.

Pauline Verhoeven opleidingsmanager bij OSR

Wat voelt het goed om weer terug te zijn in de opleidingsbranche personenschade! De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij Delta Lloyd Verzekeringen en daar heb ik zwaar letselzaken behandeld.  Ook heb ik een korte uitstap gemaakt als cursusmanager Bestuursrecht bij SSR, de opleider van de Rechtspraak. Sinds begin dit jaar ben ik werkzaam bij OSR waar ik onder andere de Leergang Personenschade Middelzwaar letsel onder mijn hoede heb. Een leergang waarin de competenties centraal staan die nodig zijn om het vak personenschade goed te kunnen uitoefenen en om een optimale schaderegeling te realiseren.

De leergang Personenschade Middelzwaar letsel en OSR ken ik vanuit mijn jarenlange ervaring bij opleider NIBE SVV. Bij NIBE SVV heb ik de leergangen Licht letsel en Zwaar letsel kunnen ontwikkelen. Nu zie ik het als een nieuwe uitdaging de Leergang middelzwaar letsel (MZL) door te ontwikkelen en nieuwe producten voor de branche personenschade op te zetten. Graag ga ik met de branche het gesprek aan over de leerwensen. Ik nodig je hiervoor van harte uit! Ik ben per e-mail bereikbaar op verhoeven@osr.nl of telefonisch via 06-270 750 36.

Helemaal op de hoogte

Als juridisch professional werk je aan je eigen ontwikkeling. Je kennis en vaardigheden opfrissen, verdiepen of verbreden? OSR heeft een breed cursusaanbod. Praktijkgericht, actueel en voor iedere fase van je carrière. Met een opleiding van OSR is jouw kennis weer helemaal up-to-date.