Terug
-
Continue bij- en nascholing van essentieel belang

Collega Petra Jungjohann stelt zich voor

Datum: 19-02-2018
Nieuws

Sinds 1 februari versterkt Petra Jungjohann OSR juridische opleidingen (OSR) als Marketing & Online Sales manager. In deze functie zet ze zich in om de verbinding tussen OSR en de sector te verdiepen en de kwaliteit te waarborgen. Ze richt zich specifiek op strategieontwikkeling- en implementatie in samenspraak met haar team, met docenten en met oog voor de klant.

Educatie is de rode draad in haar carrière. De afgelopen vijftien jaar werkte ze bij organisaties als Bohn Stafleu van Loghum en ThiemeMeulenhoff in verschillende marketing- en ontwikkelingsrollen. Ze heeft in die jaren veel en divers les- en toetsmateriaal ontwikkeld en in de markt gezet voor zowel studenten in het reguliere onderwijs als voor bijscholing van professionals. 

Petra Jungjohann

Petra: 'De laatste jaren heb ik een aantal verandertrajecten begeleid om beter in te spelen op nieuwe marktomstandigheden. Deze ervaring komt goed van pas in mijn nieuwe rol bij OSR. Bij vernieuwing van het lesaanbod heb ik vooral gemerkt dat het essentieel is om klanten te betrekken bij innovaties. De klantbehoefte is voor mij altijd het uitgangspunt.
Ik vind zelf dat continue bij- en nascholing van essentieel belang is om mijn vak goed te kunnen uitoefenen en om te groeien, zowel als persoon als in mijn vak. Daarom volg ik jaarlijks meerdere workhops en seminars, lees ik (marketing-)vakbladen en heb ik begin dit jaar een korte opleiding gevolgd. Als ik niet aan het werk ben, houd ik ervan om veel buiten te zijn. Ik loop graag hard, speel tennis en maak lange afstandswandelingen om een frisse neus te halen en de wereld om me heen te ontdekken.'

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken of om van gedachten te wisselen! Ik ben per e-mail bereikbaar op jungjohann@osr.nl of telefonisch via 06-40 77 58 47.

Focus op en oog voor de klant

Michiel van Berckel Smit, directeur OSR: 'Petra beschikt over de kennis en ervaring om de behoefte uit onze markt, waaronder de advocatuur, overheid en het bedrijfsleven, te vertalen naar concrete producten en diensten. Hierbij heeft zij focus op en oog voor de klant en weet ze goed in te spelen op de marktomstandigheden. Petra gaat met haar team aan de slag om de ontwikkelingen in de markt te vertalen naar geheel nieuwe of vernieuwende producten die zijn gericht op onze visie op leren. Die visie houdt in dat wij geloven in leren van en met elkaar door middel van interactie. We zochten een manager die geheel past bij onze waarden; namelijk klantgericht, kwaliteit, verbindend en inspirerend. OSR heeft in Petra iemand gevonden die zich kan verbinden aan deze waarden met een duidelijke visie op de uitvoering hiervan.'

Helemaal op de hoogte

Als juridisch professional werk je aan je eigen ontwikkeling. Je kennis en vaardigheden opfrissen, verdiepen of verbreden? OSR heeft een breed cursusaanbod. Praktijkgericht, actueel en voor iedere fase van je carrière. Met een opleiding van OSR is jouw kennis weer helemaal up-to-date.