Terug
-

Contact & Route

Contactformulier

Nieuwegracht 60

De cursuslocatie is centraal gelegen in de binnenstad van Utrecht en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf zowel station Utrecht Centraal als station Utrecht Vaartsche Rijn is het een kwartier lopen naar de Nieuwegracht 60. Vanaf de bushalte Catharijneconvent is de wandeling drie minuten.

Heb je tijd voor een langere wandeling? Utrecht is een mooie stad en heeft veel te bieden. Wij hebben een toeristisch route uitgestippeld van ongeveer 35 minuten.

Tip: Huur op station Utrecht Centraal een OV-fiets.

Hieronder vind je routes naar onze locatie en informatie over parkeren en P+R. Let op: er is beperkte parkeergelegenheid in de buurt.

Route vanaf station Utrecht Centraal  Route vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn

 

Toeristische route

Voldoende tijd om nog een mooie wandeling door Utrecht te maken? Wij hebben een route van ongeveer 35 minuten voor je uitgestippeld. Leuk voor de heen- of terugreis.

 

Parkeren

Het is mogelijk om met de auto naar onze cursuslocatie te komen. Op loopafstand van de cursuslocatie bevinden zich drie parkeergarages waar je een dagkaart aan kunt schaffen. Je kunt ook gebruik maken van Park and Ride faciliteiten, kijk hieronder voor onze suggestie voor een gunstig gelegen P+R met OV voorzieningen.  

Parkeergarage Springweg
Meer informatie en tarieven.

 

Parkeergarage P1 Kruisstraat
Meer informatie en tarieven

 

Parkeergarage Vaartsche Rijn
Meer informatie en tarieven

 

Park & Ride

Er zijn meerdere Park & Ride (P+R) mogelijkheden in (omgeving) Utrecht. Hier kun je voor een klein bedrag een hele dag parkeren en met het openbaar vervoer reizen. 

Eén van de P+R parkeerplaatsen is P+R Westraven, gelegen aan de A12. Hier krijg je een Parkeren + Reizen kaartje waarmee je in een half uur met het openbaar vervoer (bus of tram) naar onze cursuslocatie kunt komen. Voor actuele tarieven en informatie, kijk hier.

 

030 231 53 14
   
info@osr.nl
   
Nieuwegracht 60
  3512 LT Utrecht
   
  Postbus 19077
  3501 DB Utrecht
   
Kvk - nummer:
  30285082
   
  BTW - nummer:
  NL8222.01.136.B01
   
  Financiële zaken:
  030 754 05 00