Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Actualiteitencursus rechtspositie ambtenaren (Wnra) a
-

Actualiteitencursus rechtspositie ambtenaren (Wnra) a

Tijden

informeer mij

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Actualiteitencursus rechtspositie ambtenaren (Wnra) Marije Schneider over de normalisering
Vanaf 1 januari 2020 is de normalisering een feit, we gaan over van het ambtenarenrecht naar het arbeidsrecht. In onderstaande video vertelt Marije Schneider, docent van deze cursus, welke gevolgen deze nieuwe wetgeving met zich meebrengt.Blijf up-to-date in 2020

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren in werking. Naar verwachting zal dit in 2020 tot updates en nieuwe rechtspraak leiden. Als juridisch professional is het zaak om volledig up-to-date te blijven. We faciliteren je hierin met deze actualiteitencursus die in het najaar van 2020 zal plaatsvinden.

Deze actualiteitencursus wordt verzorgd door Marije Schneider en Marion van den Brekel.

Over Marije Schneider
Na haar rechtenstudie is Marije als advocaat ambtenaren- en arbeidsrecht bij Pels Rijcken aan de slag gegaan. Binnen Pels Rijcken maakte zij deel uit van het Expertiseteam Wnra. Marije is met ingang van 2019 werkzaam als zelfstandig juridisch adviseur ambtenaren- en arbeidsrecht. Daarnaast is zij werkzaam als docent arbeids- en ambtenarenrecht aan de Universiteit van Leiden en als rechter-plaatsvervanger bij de Centrale Raad van Beroep.

Over Marion van den Brekel
Marion van den Brekel begon haar loopbaan in 1982 als marineofficier. Na haar rechtenstudie trad ze binnen de marine op als procesgemachtigde in ambtenarenzaken. Daarna heeft Marion de overstap gemaakt naar de advocatuur (Borsboom & Hamm Advocaten / Senior advocaat bij Pels Rijcken arbeids- en ambtenarenrecht). Marion richtte haar eigen kantoor Van den Brekel advocaten op, een kantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Programma Actualiteitencursus rechtspositie ambtenaren (Wnra)
DatumBegintijdEindtijd
30-11-202013:0017:00
Programma

Het programma van deze cursus wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00