Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht
-

Contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht Deze cursus maakt onderdeel uit van ons opleidingsprogramma "Werken aan je professionele vakkundigheid als juridisch secretaresse". Je dient als juridisch secretaresse te beschikken over meer dan alleen secretariële vaardigheden. Je dient te beschikken over de meest essentiële juridische kennis en de meest essentiële vaardigheden zoals klantgerichtheid, accuratesse, integriteit, snel kunnen schakelen en een spin in ’t web zijn. Ondersteunen en meewerkend denken horen ook bij de juridisch secretaresse.

Contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht vormen de pijlers van het vermogensrecht. Kennis van deze belangrijke rechtsgebieden helpt je de juridische praktijk beter te begrijpen en geeft je tevens inzicht in je eigen positie als deelnemer aan het rechtsverkeer. De docent zal een uiteenzetting geven van het aansprakelijkheids- en contractenrecht en maakt daarbij een praktische vertaling naar de specifieke werkzaamheden van de secretaresse.
Leerdoelen

Na afloop van deze cursus heeft de cursist voldoende kennis van het aansprakelijkheids- en contractenrecht en inzicht in de praktijk, zodat hij/zij beter en effcienter kan samenwerken met de advocaat.

Overige informatie

Korting:
Bij gelijktijdige inschrijving voor 3 of meer cursussen/trainingen (voor juridisch secretaresses) ontvang je 10% korting. Bij gelijktijdige inschrijving voor 5 of meer cursussen/trainingen(voor juridisch secretaresses) ontvang je maar liefst 20% korting. Op deze actie zijn de voorwaarden van de algemene kortingsregeling van toepassing.

Wachtlijst/interesse kenbaar maken?
De cursus wordt alleen als in-company aangeboden. Aanmelden voor een wachtlijst/interesselijst om de cursus bij OSR te volgen is ook mogelijk. Maak dit kenbaar via info@osr.nl.
Programma Contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht Onderwerpen die besproken worden:

Overeenkomstenrecht
* Totstandkoming overeenkomst
* Rechten uit de overeenkomst
* Algemene voorwaarden
* Gevolgen niet-nakoming overeenkomst

Aansprakelijkheidsrecht
* Onrechtmatig gedrag
* Aansprakelijkheid voor kinderen, werknemers, dieren en opstallen
* Productaansprakelijkheid
* Verkeersaansprakelijkheid

Schadevergoeding

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00