Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Contracteren en redigeren algemeen civiel *
-

Contracteren en redigeren algemeen civiel *

Niveau

Basisniveau

PO punten

NOvA 10 J (VSO/PO)

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
10
Informatie Contracteren en redigeren algemeen civiel Kennis van de algemene leerstukken is de ene kant, de praktische implicaties de andere. Deze tweedaagse cursus biedt zowel theoretische kennis als kennis van de praktische toepassing. U gaat ook zelf praktisch toepassen aan de hand van praktijkvragen en voorbeelden afkomstig uit real life dossiers.

Leerdoelen

Deze inleidende cursus biedt zowel materiële kennis als praktische toepassing. Na en naast theoretische uiteenzettingen gaat u ook zelf aan de gang om te oefenen aan de hand van dossiermateriaal.

De cursus is ontwikkeld voor de advocaat-stagiaire, maar ook andere (beginnend) professionals zijn welkom (mits er nog een cursusplek vrij is).

Overige informatie

Bent u bekend met de VSO-abonnementen van OSR?
Tegen een aantrekkelijke prijs biedt OSR diverse VSO-abonnementen aan. Hiermee bespaart u enkele honderden euro’s op uw VSO cursussen. Meer informatie op: www.osr.nl/vsovoordeel
Programma Contracteren en redigeren algemeen civiel In deze tweedaagse inleidende cursus komen de volgende onderwerpen vanuit een praktisch contracteerperspectief aan bod:
Algemene BW-bepalingen
Oefenen contracteren/ redigeren (opstellen enkele contractsbepalingen)
Algemene voorwaarden, met name exoneratie
Oefenen opstellen exoneratie

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00