Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Cursus ICT en legal tech voor advocaten
-

Cursus ICT en legal tech voor advocaten

Tijden

PO punten

NOvA 4 NJ (PO)

v.a. € 500,- (excl. btw)

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Cursus ICT en legal tech voor advocaten De cursus ICT en legal tech voor advocaten is onderdeel van de leergang ondernemen voor advocaten. In deze module leer je wat legal tech is en welke veranderingen door legal tech te verwachten zijn. Wat kan jouw kantoor doen met legal tech en hoe zet je dit optimaal in voor je bedrijfsvoering? Om dat te kunnen inschatten moet je kennis hebben van wat legal tech precies is en hoe de rol van jou als advocaat zou kunnen wijzigen door deze ontwikkeling.

Aan hype rondom legal tech is geen gebrek. Zoveel zelfs dat zin van onzin gescheiden moet worden. Welke toekomstvisies kunnen de prullenbak in, en waar moeten advocaten al wel op letten? In het buitenland stellen sommige balies het bijspijkeren van kennis van technologie al verplicht. Het wordt inmiddels duidelijk dat legal tech en ICT niet meer uit het juridische landschap weg te denken zijn. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat technologische ontwikkelingen uiteindelijk een belangrijke rol spelen in het efficiënter en goedkoper uitvoeren van werkzaamheden.

Wat leer je?
Na afloop van deze cursus ICT en legal tech voor advocaten
- Kun je uitleggen van legal tech precies is
- Kun je benoemen wat er door legal tech gaat veranderen aan de rol van de advocaat
- Kun je de mogelijkheden voor legal tech voor jouw kantoor benoemen
- Kun je beschrijven hoe je legal tech kunt inzetten voor jouw bedrijfsvoering

Doelgroep
De cursus ICT en Legal tech voor advocaten is bedoeld voor advocaten en partners van middelgrote en kleinere advocatenkantoren.
Programma Cursus ICT en legal tech voor advocaten
DatumBegintijdEindtijd
13-11-202012:4517:00
Cursusvorm
Deze cursus ICT en legal tech bestaat uit een bijeenkomst van een halve dag en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Docent
Jeroen Zweers is legaltechexpert van legaltechadviesbedrijf NOUN. Als voormalig directeur innovatie van Kennedy Van der Laan begon hij in april 2019 voor zichzelf als innovatieconsultant voor de juridische sector. Jeroen ondersteunt bedrijven in het juridisch domein met advies over innovatie, productontwikkeling, het vermarkten van producten naar cliënten en het slimmer maken van juridische afdelingen.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00