Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
De Nieuwe Jeugdwet; speciaal voor de advocatuur ** a
-

De Nieuwe Jeugdwet; speciaal voor de advocatuur ** a

Niveau

Verdiepingsniveau

PO punten

NOvA 4 J (PO)

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
4
4
Informatie De Nieuwe Jeugdwet; speciaal voor de advocatuur De nieuwe Jeugdwet die per 1 januari 2015 in werking is getreden, heeft ook grote gevolgen voor de dagelijkse praktijk van de jeugdrechtadvocaat. Bent u goed op de hoogte van de wijzigingen die in het civiele jeugdrecht van kracht zijn geworden? Volg dan nu deze interessante middagcursus waarin de belangrijkste veranderingen voor de advocatenpraktijk en de eerste ervaringen met deze wet op praktische wijze aan de orde komen. De nieuwe wetgeving op het terrein van de jeugdbescherming en de jeugdzorg en de relevante jurisprudentie jeugdbescherming en jeugdzorg worden besproken en er zal casus(bespreking) plaatsvinden.

Deze civiele jeugdrechtcursus levert u 4 PO NOvA-punten op en is goedgekeurd door de Raad voor Rechtsbijstand om in te zetten in het kader van de voortzetting van uw specialisatie jeugdzaken.

Leerdoelen

Overige informatie
Programma De Nieuwe Jeugdwet; speciaal voor de advocatuur - Nieuwe wetgeving op het terrein van de jeugdbescherming en de jeugdzorg
- Relevante jurisprudentie jeugdbescherming/jeugdzorg
- Casus(bespreking) ter anticipatie op de nieuwe wetgeving

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00