Terug
De roladministratie in civiele dagvaardingsprocedures
nu inschrijven
-

Nog maar 5 weken te gaan om in 2018 nog een cursus te volgen...

De roladministratie in civiele dagvaardingsprocedures

Datum

Locatie

Utrecht

Tijden

Prijs: € 295,- (excl. btw)

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!

Gratis abonnement

Boek nu een cursus en ontvang een gratis jaarabonnement op Recht.nl t.w.v. € 99,-
Informatie De roladministratie in civiele dagvaardingsprocedures De roladministratie blijft in civiele zaken voorlopig nog van toepassing. Ben je op de hoogte hoe het rolrecht in elkaar steekt? Ben je als secretaresse of ondersteuner bij een advocatenkantoor werkzaam en wil je je kennis van het rolrecht opfrissen? Dan is deze middagcursus bij uitstek geschikt voor je.

In het kader van je vakkundigheid is het van groot belang te weten hoe een civiele procedure verloopt, welke processtukken wanneer moeten worden overlegd en binnen welke termijn. Hoe maak je een procesdossier klaar? De docent is zeer enthousiast en betrokken en heeft jarenlange ervaring met de rol. Ze zal alle ins & outs met je delen. Ze bespreekt de geldende procedures, welke stappen moet je zetten, met welke termijnen en partijen dien je rekening te houden en waar moet je op letten. Een must have als je je binnen kantoor bezig houdt met de rol.

Enige basiskennis van de roladministratie is een vereiste.Na afloop van deze middagcursus heb je voldoende kennis van het rolrecht en inzicht in de civiele procedures, zodat je zelfstandig kunt werken en de advocaat optimaal kan ondersteunen.

Juridisch secretaresses en ondersteuners op een advocatenkantoor
Programma De roladministratie in civiele dagvaardingsprocedures
DatumBegintijdEindtijd
25-06-201913:4517:00
Deze middag behandelt de docente verschillende rolprocedures bij de rechtbank en het gerechtshof. Met o.a. aandacht voor de procesreglementen van de rechtbank en het gerechtshof, welke termijnen zijn van toepassing en welke formulieren gebruik je.
Liesbeth Strang
hoofd van de afdeling procesondersteuning bij Banning

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00