Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Echtscheidings(proces)recht in de praktijk *
-

Echtscheidings(proces)recht in de praktijk *

Niveau

Basisniveau

PO punten

NOvA 9 J + 1 NJ (VSO/PO)

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
10
10
Informatie Echtscheidings(proces)recht in de praktijk In deze module leert u hoe u stapsgewijs in een echtscheidingszaak efficiënt en voortvarend kunt handelen. Ofschoon het een basiscursus is, is deze module ook heel geschikt voor diegenen die al echtscheidingszaken doen. U krijgt nl. praktische handvatten aangereikt. Vanzelfsprekend komen ook de recente ontwikkelingen aan de orde.

Dit is één van de drie tweedaagse modules die samen de door de Raad voor Rechtsbijstand erkende modulaire Basisopleiding Personen- en Familierecht vormen!

Deze cursus zit in het VSO-abonnement. Dit maakt het voor u prijstechnisch zeer interessant! Kijk snel op de website voor meer informatie over het VSO-abonnement.

Leerdoelen

Er wordt onder meer aandacht besteed aan het anticiperen op een eventuele procedure door het verzamelen van de relevante gegevens, het voeren van overleg, te zorgen voor deëscalatie, de juiste strategie te bepalen en het vragen van voorlopige voorzieningen. Op een actieve en gestructureerde manier gaat u samen met de docente door de stof heen.

Overige informatie

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00