In deze basiscursus leert u hoe u stapsgewijs in een echtscheidingszaak voortvarend kunt handelen (onderdeel modulaire Basisopleiding PenF!).

Echtscheidings(proces)recht in de praktijk *

9,8 Cursisten beoordeling
Doelgroepen:
Advocaat, Advocaat-stagiaire
Ook interessant voor:
Jurist overig
Aantal punten:
NOvA 9 J + 1 NJ (VSO/PO)
Prijs: € 865,-
(excl. btw)
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Wil je deze cursus met een groep volgen? Vraag dan naar onze maatwerk opties
10
10
Omschrijving

Omschrijving

In deze module leert u hoe u stapsgewijs in een echtscheidingszaak efficiënt en voortvarend kunt handelen. Ofschoon het een basiscursus is, is deze module ook heel geschikt voor diegenen die al echtscheidingszaken doen. U krijgt nl. praktische handvatten aangereikt. Vanzelfsprekend komen ook de recente ontwikkelingen aan de orde.

Dit is één van de drie tweedaagse modules die samen de door de Raad voor Rechtsbijstand erkende modulaire Basisopleiding Personen- en Familierecht vormen!

Deze cursus zit in het VSO-abonnement. Dit maakt het voor u prijstechnisch zeer interessant! Kijk snel op de website voor meer informatie over het VSO-abonnement.

Leerdoelen

Er wordt onder meer aandacht besteed aan het anticiperen op een eventuele procedure door het verzamelen van de relevante gegevens, het voeren van overleg, te zorgen voor deëscalatie, de juiste strategie te bepalen en het vragen van voorlopige voorzieningen. Op een actieve en gestructureerde manier gaat u samen met de docente door de stof heen.

Overige informatie

Programma

Programma

Contact

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze medewerkers van de klantenservice.