Deze cursus wordt alleen als in-company aangeboden. Interesse kenbaar maken voor volgen bij OSR is ook mogelijk.

Effectief samenwerken met de advocaat

Ook interessant voor:
Juridisch secretaresses en ondersteuners
Prijs: € 0,-
(excl. btw)
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Wil je deze training met een groep volgen? Vraag dan naar onze maatwerk opties
Omschrijving

Omschrijving

Je hebt verantwoordelijk werk en je rol is van wezenlijk belang. Je bent de spil tussen advocaat en cliënt en andere juridische spelers binnen de dagelijkse praktijk. De juridisch secretaresse dient te beschikken over meer dan de secretariële vaardigheden. Zij dient te beschikken over de meest essentiële juridische kennis en de meest essentiële vaardigheden zoals klantgerichtheid, accuratesse, integriteit, snel kunnen schakelen en een spin in ’t web zijn. Ondersteunen en meewerkend denken horen ook bij de juridisch secretaresse.

Om professioneel vakkundig te zijn moet goed kunnen samenwerken met de advocaat. Een optimale samenwerking leidt tot een grote tevredenheid bij advocaat en klant.
De docent bespreekt tijdens deze training wat er op kantoor verwacht wordt van jou als secretaresse op het gebied van kwaliteit van werken. Hoe kun je ervoor zorgen dat je aansluit bij deze verwachtingen. De docent geeft een inleiding op het gebied van gedragstypologie en communicatiestijlen. Omgaan met de stijl van leidinggeven van de advocaat maakt eveneens deel uti van deze training (feedback en motiveren). Lastige situaties die zich in de specifieke samenwerking met de advocaat kunnen voordoen worden getraind. Tijdens de training krijg je basistools aangereikt om de samenwerking te optimaliseren. Uiteindelijk mondt de training uit in een persoonlijk actieplan, dat je met je advocaat kunt bespreken om tot een prettige en effectieve samenwerking te komen.

Deze training leent zich overigens uitstekend voor een in-company uitvoering.Om er voor te zorgen dat het uw persoonlijk actieplan wordt, ontvangt u tevoren een intake formulier waarin u uw eigen verwachtingen en leerdoelen, zo mogelijk tezamen met uw advocaat, kunt aangeven.
De trainer neemt deze aan het begin van de training door en zij zijn leidraad voor de rest van de dag.

Deze training leent zich uitstekend voor een in-company uitvoering.

Leerdoelen

Ontwikkelen van een persoonlijk actieplan, waardoor een effectieve en prettige samenwerking op kantoor mogelijk is met de advocaat/advocaten en de overige directe collega's.

Overige informatie

Korting:
Bij gelijktijdige inschrijving voor 3 of meer cursussen/trainingen (voor juridisch secretaresses) ontvang je 10% korting. Bij gelijktijdige inschrijving voor 5 of meer cursussen/trainingen(voor juridisch secretaresses) ontvang je maar liefst 20% korting. Op deze actie zijn de voorwaarden van de algemene kortingsregeling van toepassing.
Wachtlijst/interesse kenbaar maken?
De cursus wordt alleen als in-company aangeboden. Aanmelden voor een wachtlijst/interesselijst om de cursus bij OSR te volgen is ook mogelijk. Maak dit kenbaar via info@osr.nl.

Programma

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Introductie: inventarisatie en bespreking persoonlijke leerdoelen; vervolgens uitleg van het hoe en waarom van de opzet van deze trainingsdag.
Secretaresse, verwachting en kwaliteit van werken (input advocaat).
Aansluiten bij de verwachtingen van je advocaat: gedragstypologie en communicatiestijlen.
Omgaan met de stijl van leidinggeven van de advocaat (feedbackgesprekken, motiveren).
Trainen lastige situaties(mede op basis van persoonlijke intake).
Ontwikkelen persoonlijk actieplan, geschikt voor gesprek met de advocaat.

Contact

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze medewerkers van de klantenservice.