Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
KEI - Digitaal civiel procederen voor juridisch secretaresses en ondersteuners
-

KEI - Digitaal civiel procederen voor juridisch secretaresses en ondersteuners

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie KEI - Digitaal civiel procederen voor juridisch secretaresses en ondersteuners Praktische kennis over KEI
Voor jou als juridisch secretaresse of ondersteuner heeft de invoering van het digitale procederen (KEI) grote gevolgen. Je wil graag op de hoogte zijn van alle praktische kennis. Met deze opleiding ben je weer helemaal up-to-date. Zo werk je optimaal aan je eigen ontwikkeling.

Wil je weten wat het nieuwe procesregime is dat onder KEI zal gaan gelden? Wil je weten wanneer dit nieuwe KEI-procesreglement van toepassing is en wanneer het ‘oude’ rolreglement nog geldt? Weten hoe je digitaal stukken kunt indienen en welke nieuwe termijnen onder KEI gaan gelden? Wil je de nieuwe velden bij het digitale inloggen kunnen invullen? Kortom: wil je antwoord op al deze vragen en praktisch aan de slag met KEI in je eigen praktijk? Dan ben je bij OSR aan het juiste adres!

Cursusvorm
Deze cursus bestaat uit een bijeenkomst van één dagdeel.

Docenten
Onze topdocenten uit de juridische praktijk weten uitstekend wat er speelt. Ze hanteren actuele casus en doceren met aanstekelijk enthousiasme. Om jou optimaal te laten leren, ondersteunen de docenten interactie tijdens onze opleidingen.

De docente van deze cursus volgt de KEI-ontwikkelingen op de voet volgt. Ze staat aan het hoofd van een gerenommeerde afdeling procesondersteuning die alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de voorheen bekende procuraten verricht.

Wat leer je?
Na afloop van deze cursus:
- kan je de belangrijkste wijzigingen van het KEI-programma (civiel) benoemen en weet je wat deze voor gevolgen hebben voor jouw praktijk;
- weet je hoe je kunt werken met het nieuwe procesreglement en hoe je de zaken op de nieuwe manier digitaal kunt verwerken;
- heb je inzicht in welke zaken het 'oude' rolreglement nog van toepassing is en wanneer je het nieuwe procesreglement moet gebruiken.

Na afronding ontvang je:
- een bewijs van deelname.
Programma KEI - Digitaal civiel procederen voor juridisch secretaresses en ondersteuners Inhoud
Tijdens deze cursus behandelen we:

- het nieuwe procesreglement onder KEI;
- digitaal verwerken van zaken: de nieuwe formulieren, de nieuwe wijze van agenderen;
- vragen en (eigen) casus.

Werkwijze
Deze cursus sluit volledig aan op de praktijk. Je gaat samen met vakgenoten concreet aan de slag met praktische kennis over KEI. Je krijgt daarbij ondersteuning van onze topdocente.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00