Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Mastertraining Legal English **
-

Mastertraining Legal English **

Niveau

Verdiepingsniveau

PO punten

NOvA 10 NJ (PO)

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
10
Informatie Mastertraining Legal English Overtuigend professioneel Engels spreken en schrijven als jurist
Wil je als academisch jurist beter en overtuigender Engels spreken en schrijven? Al jaren organiseren wij diverse opleidingen Legal English die met elkaar gemeen hebben dat ze telkens enorm hoog gewaardeerd worden. Vooral de praktische toepasbaarheid scoort zeer hoog: onze docenten kunnen zo uitstekend maatwerk leveren voor welke jurist ook. In 2018 komen we met een geheel vernieuwd aanbod om zo nog meer en beter aan te kunnen sluiten bij de diverse leervragen en wensen.

In deze unieke, zeer goed beoordeelde, tweedaagse Mastertraining leer je valkuilen vermijden, helder formuleren in adviezen en memo's en een goede conversatie voeren. Onze docenten zijn allen 'native English speaker' en heel ervaren als advocaat, bedrijfsjurist en trainer Legal English.

Cursusvorm
Deze Mastertraining bestaat uit twee bijeenkomsten van een dag. Daarnaast vragen we je als voorbereiding op deze training een digitale vragenlijst in te vullen. Dit vereist 30 - 45 minuten.

Docenten
Onze topdocenten uit de praktijk weten uitstekend wat er speelt in het Legal English. Zij zijn allen 'native English speaker' en heel ervaren als advocaat, bedrijfsjurist en trainer Legal English.

Wat leer je?
Na afloop van deze cursus:

- spreek en schrijf je beter en overtuigender (juridisch) Engels;
- kun je deze vaardigheden toepassen in je eigen juridische praktijk.

Na afronding ontvang je:
- 10 PVO/PO-punten.

Reacties van cursisten
De laatste aflevering van de training scoorde een 9.4 op praktijkgerichtheid en de docenten kregen allen minimaal een 8.6 van onze cursisten!

Reacties op eerdere cursussen:
- ‘Het was een ontzettend nuttige en goede training!’
- ‘Erg plezierige cursus’
- ‘Enorm veel geleerd, prettige docenten!’

Let op!
Deze training richt zich niet specifiek op Engelstalige contracten. Geïnteresseerd in een specifiek onderwerp? Neem dan vooral contact met ons op via info@osr.nl. Wij helpen je graag verder.
Programma Mastertraining Legal English Inhoud
Tijdens deze intensieve training op academisch niveau leer je:

- je beheersing van de Engelse taal verbeteren binnen de context van uw eigen juridische praktijk;
- de valkuilen herkennen en vermijden waar u als Nederlands jurist mee te maken krijgt als u Engels gebruikt;
- de benodigde grammatica toe te passen;
- je vaardigheden voor juridische correspondentie zoals adviezen en memo’s verbeteren;
- een goede conversatie in het Engels voeren
- je algemene en juridische vocabulaire verbreden;

Werkwijze
Deze training sluit volledig aan op de praktijk. Je gaat samen met vakgenoten concreet aan de slag met juridisch Engels. Want leren doe je het beste met en van elkaar. Je krijgt daarbij ondersteuning van onze topdocenten. Tijdens de training is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het voorleggen van knelpunten uit de eigen juridische praktijk.

We werken bovendien met een beperkt aantal deelnemers waardoor er volop aandacht is voor jouw eigen vragen en persoonlijke leerwensen. Hierdoor kent de training een bijzonder hoog leerrendement en wordt deze ook zeer gewaardeerd door de deelnemers.

Materiaal
Op de eerste trainingsdag ontvang je een werkmap die ontwikkeld is om als professioneel naslagwerk te gebruiken. De belangrijkste aandachtspunten voor juristen worden hierin overzichtelijk en helder voor het voetlicht gebracht, zodat je tijdens je dagelijks werk altijd snel kunt opzoeken hoe het ook al weer moet. Van grammaticaregels waarmee Nederlandse juristen dikwijls worstelen in hun stukken, tot internationaal juridisch vakjargon.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00