Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Online coaching met Tamara Willemse
-

Online coaching met Tamara Willemse

Tijden

- -

informeer mij

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Online coaching met Tamara Willemse Tijdens deze gratis online coaching sessie ga je met Tamara Willemse in gesprek over de uitdagingen binnen jouw juridische werkvlak. Tijdens de coronacrisis komen veel nieuwe vragen aan de orde waar je mogelijk nog geen antwoorden op kunt geven, of waar je ad-hoc een oplossing voor moet bieden. Hoe ga je om met medewerkers die moeite hebben met het thuiswerken en daardoor negatief of terneergeslagen zijn? Wat als een werknemer met zwakke gezondheid toch op kantoor moet komen werken? Hoe ga je om met de balans privé, kinderen en deadlines van je werk? Tijdens het online spreekuur maakt Tamara gebruik van haar expertises: coachen, trainen, communicatieadvies, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in de juridische wereld.

Zoek je een sparringpartner op niveau waar je jouw situatie in een veilige setting aan voor wilt leggen? Dan is deze online coaching nu tijdelijk gratis beschikbaar. Deelnemen is gratis, maar er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

In onderstaande video vertelt Tamara meer over zichzelf en geeft ze ook een aantal voorbeelden van (online) sessies die ze al gehouden heeft.
Doelgroep
Deze online coaching is bedoeld voor advocaten, (kandidaat)notarissen en andere juridische professionals die een sparringpartner met juridische achtergrond zoeken voor een korte coaching sessie.

Cursusvorm
Online coaching van een half uur tot een uur afhankelijk van de vraag/vragen die gesteld worden. Je gaat een op een in gesprek met de coach. Na inschrijving wordt een afspraak gemaakt door Tamara. De sessie kan via Skype, Zoom, FaceTime of telefoon worden uitgevoerd.

Docent
mr. Tamara Willemse-Swagemakers is coach en partner bij Meesterlijk Contact. Zij organiseert spreekuren als sparringpartner op niveau waar mensen hun hart kunnen luchten en praktische tips krijgen.

Tamara: ‘Ik fungeer in de spreekuren die ik zelf organiseer vooral als sparringpartner op niveau waar mensen even hun hart kunnen luchten. Ook al is hun issue vaak niet meteen opgelost na mijn tips of advies, het feit dat ze het met een buitenstaander (die het vak kent) kunnen delen, helpt.’

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00