Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Online intervisie voor advocaten
-

Online intervisie voor advocaten

Tijden

PO punten

NOvA 4 NJ (PO)

informeer mij

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Uitmuntende gespreksleiders, Geheel online dus je bespaart reistijd, In 1 keer voldoen aan je intervisie verplichting
Informatie Online intervisie voor advocaten Ben jij als advocaat op zoek naar een efficiënte mogelijkheid om te voldoen aan de kwaliteitstoets Intervisie? Regelmatig organiseren wij intervisiebijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen. Deze bijeenkomsten organiseren we online.

De advocaat die anno 2020 onderscheidend wil zijn is niet alleen een sterke specialist, maar moet ook cliënten en collega’s tevreden stellen én ook nog eens ondernemend gedrag laten zien. Met vakgenoten dilemma’s in de praktijkuitoefening uitwisselen, houdt advocaten scherp en in ontwikkeling. Intervisie is daarvoor het instrument bij uitstek en kan ook heel goed online plaatsvinden.

De structuur van de intervisie methodiek is heel krachtig. Tijdens de online intervisiebijeenkomsten reflecteren deelnemers op het eigen handelen en denken andere deelnemers mee over functie- en/of persoonsgebonden vraagstukken en knelpunten uit jouw werksituatie. Hierdoor verkrijg je op efficiënte wijze oplossingen voor dilemma’s in de beroepsuitoefening. Een gecertificeerd gespreksleider begeleidt de intervisiebijeenkomsten.

Doelgroep
Deze online bijeenkomsten zijn bedoeld voor advocaten,

Cursusvorm
Je schrijft je in voor twee online bijeenkomsten van elk twee uur. Hiermee voldoe je aan de 2020-jaarvereiste van de NOvA van vier uur intervisie. De intervisiebijeenkomsten vinden online plaats in groepen van vier tot zeven advocaten. We hebben dit jaar al veel goede ervaring opgedaan met het online organiseren van intervisie.

Docenten
We werken uiteraard alleen met NOvA gecertificeerde gespreksleiders intervisie. De bijeenkomsten worden begeleid door Marieke Westerhof en Jacqueline van ’t Spijker.

Lees hier meer over Marieke Westerhof.

Jacqueline van ‘t Spijker is arbeids- en organisatiespycholoog, een zeer ervaren HR adviseur, trainer en intervisiebegeleider. Ze is gespecialiseerd in het oplossen van vastlopers in zakelijke communicatie.

Wat leer je?
- snelle oplossingen voor (niet-inhoudelijke) dilemma’s in je beroepspraktijk
- je krijgt een andere kijk op je eigen handelen
- je voldoet aan de vereisten voor de kwaliteitstoets intervisie van de NOvA
- uitbreiding van je netwerk.

Benodigde voorkennis en ervaring
Je hoeft nog geen ervaring met intervisie te hebben, maar dit mag wel.

Na afronding ontvang je
Een certificaat waarmee je aan de kwaliteitstoets intervisie van de NOvA voldoet. Als advocaten voldoen aan de voorwaarden van intervisie, kunnen zij één niet-juridisch opleidingspunt per uur behalen, met een maximum van vier punten per jaar.

Overige informatie
Wil je kennismaken met intervisie, zonder meteen de kwaliteitstoets te willen behalen, dan is de training intervisie in de juridische beroepspraktijk wellicht iets voor je.

Wat cursisten zeggen
Een leerzame training van een prettige trainer. Met name de eerste intervisieronde was herkenbaar en nuttig voor mijn praktijk. De online leeromgeving werkte prima. Fijn, dat er wel iemand was ter ondersteuning voor het geval het niet lukte met beeld of geluid.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00

Gerelateerde cursussen

Online training intervisie in de juridische beroepspraktijk
NOvA 4 NJ (PO)
€ 325,-
vooraankondiging