Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Online intervisie voor advocaten
-

Online intervisie voor advocaten

Tijden

PO punten

NOvA 8 NJ (PO)

v.a. € 350,- (excl. btw)

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met deze cursus voldoe je aan de vereisten voor de kwaliteitstoets intervisie van de NOvA
  • Je krijgt een andere kijk op je eigen handelen.
Informatie Online intervisie voor advocaten Inleiding
Ben jij als advocaat op zoek naar een efficiënte mogelijkheid om te voldoen aan de kwaliteitstoets Intervisie? Dan kun je deelnemen aan de intervisiebijeenkomsten die we met regelmaat organiseren. Deze bijeenkomsten zullen - afhankelijk van de dan geldende Corona-maatregelen - plaatsvinden in videobijeenkomsten of bij elkaar in een cursusruimte. Wil je kennismaken met intervisie, zonder meteen de kwaliteitstoets te willen behalen, dan is de online training intervisie in de juridische beroepspraktijk wellicht iets voor je.

Wat levert het je op?
- snelle oplossingen voor (niet-inhoudelijke) dilemma’s in je beroepspraktijk.
- je krijgt een andere kijk op je eigen handelen
- je voldoet aan de vereisten voor de kwaliteitstoets intervisie van de NOvA
- uitbreiding van je netwerk

Intervisie
De advocaat die anno 2020 onderscheidend wil zijn is niet alleen een sterke specialist, maar moet ook cliënten en collega’s tevreden stellen én ook nog eens ondernemend gedrag laten zien. Uitwisseling met vakgenoten over dilemma’s in de praktijkuitoefening houdt advocaten scherp en in ontwikkeling. Intervisie is daarvoor het instrument bij uitstek.

De structuur van de intervisie methodiek is heel krachtig en ‘dwingt’ deelnemers om los te komen van het praten over problemen. Tijdens de intervisiebijeenkomsten reflecteren deelnemers op het eigen persoonlijk handelen en nodigen anderen uit om mee te denken over functie- en/of persoonsgebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie. Hierdoor wordt op efficiënte wijze oplossingen verkregen voor dilemma’s in de beroepsuitoefening. Een gecertificeerd gespreksleider begeleidt de intervisiebijeenkomsten.

Werkwijze
Je schrijft je in voor twee bijeenkomsten van twee uur. Hiermee voldoe je aan de jaarvereisten van de NOvA van vier uur intervisie. Als advocaten voldoen aan de voorwaarden van intervisie, kunnen zij één niet-juridisch opleidingspunt per uur behalen, met een maximum van vier punten per jaar. De intervisiebijeenkomsten vinden plaats in groepen van vier tot zeven advocaten en worden begeleid door een NOvA gecertificeerd gespreksleider.

Overige informatie
Om deel te nemen aan deze online cursus heb je een tablet, laptop of desktop nodig. Het is mogelijk om beeld en geluid met elkaar te delen; daarvoor moet je beschikken over een microfoon en webcam. Beschik je daar niet over, dan kun je meekijken en luisteren en via de chatfunctionaliteit vragen stellen om zo toch actief te kunnen deelnemen. Wij werken met Canvas. Dit is een online leermanagement systeem dat OSR al enkele jaren toepast als online leerplatform.

Na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging met daarin een link naar de online cursus. Ook krijg je van ons instructies voor het inloggen en testen van de verbinding voorafgaand aan de bijeenkomst.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00

Gerelateerde cursussen

Training Gespreksleider intervisie**
7,6
NOvA 10 NJ (PO)
€ 1250,-
05-10-2020
Online training gespreksleider intervisie
€ 1250,-
09-09-2020
Online training intervisie in de juridische beroepspraktijk
NOvA 4 NJ (PO)
€ 325,-
09-12-2020
Intervisie voor advocaten
NOvA 8 NJ (PO)
€ 350,-
14-09-2020