Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Online OSR Spreekuur met Erik Klein Egelink
-

Online OSR Spreekuur met Erik Klein Egelink

Tijden

PO punten

NOvA 1

informeer mij

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Online OSR Spreekuur met Erik Klein Egelink Tijdens dit online spreekuur zal mr. Erik Klein Egelink nader ingaan op recente ontwikkelingen rondom de Participatiewet die het gevolg zijn van de coronacrisis.

De Participatiewet is het vangnet van het sociale zekerheidsstelsel. Tijdens dit online spreekuur gaan we in op de kwestie rondom al dan niet gescheiden leven tijdens de coronacrisis. Verder behandelt de docent de kostendelersregeling op basis van recente jurisprudentie en de tijdelijke regeling om de kostendelersregeling buiten werking te stellen bij de uitvoering van de TOZO. Ook zullen recente uitspraken over maatregelen aan bod komen.Tot slot is er nog voldoende ruimte voor het stellen van eigen vragen over dit onderwerp.

Deelnemen is gratis, maar let op: het aantal plekken per spreekuur is beperkt. Wees er dus snel bij!

Doelgroep
Dit online spreekuur is bedoeld voor sociaalzekerheidsadvocaten en rechtsbijstandsjuristen. Ook andere juridisch professionals die meer willen weten over Participatiewet kunnen deelnemen.

Cursusvorm
Online webinar van een uur waarbij de docent kennis deelt en casuïstiek behandelt. Via ons digitale systeem is er de mogelijkheid om vragen te stellen en kwesties voor te leggen. Dit online spreekuur is onderdeel van een reeks met diverse sprekers en onderwerpen. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Docenten
Erik Klein Egelink is seniorrechter bij de rechtbank Gelderland. Erik verzorgt voor OSR met grote regelmaat onderwijs aan juridische professionals op het gebied van de Participatiewet en de Wet maatschappelijke ondersteuning en het procederen in het sociaal. Lees hier meer over Erik.

Na afronding ontvang je
Na afronding van het spreekuur en het met goed gevolg beantwoorden van twee van de drie meerkeuzevragen, die aan het eind van het spreekuur wordt gesteld, ontvang je een certificaat en 1 PO J-punt.

Overige informatie
Om deel te nemen aan het spreekuur heb je een tablet, laptop of desktop nodig. Het is mogelijk om beeld en geluid met elkaar te delen; daarvoor moet je beschikken over een microfoon en webcam. Beschik je daar niet over, dan kun je meekijken en luisteren en via de chatfunctionaliteit vragen stellen om zo toch actief te kunnen deelnemen.

Na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging per mail met daarin een link naar het online evenement. Ook krijg je van ons instructies voor het inloggen en testen van de verbinding voorafgaand aan de bijeenkomst.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de onderwerpen in deze reeks? Meld je dan hier hier aan voor meer informatie.
Programma Online OSR Spreekuur met Erik Klein Egelink
DatumBegintijdEindtijd
16-04-202011:0012:00
Inleiding Actualiteiten Participatiewet
Recente uitspraken rondom Participatiewet
Antwoord op vragen en praktijkkwesties van de deelnemers

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00