Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Online OSR Spreekuur met Matthieu Verhoeven (sessie 2)
-

Online OSR Spreekuur met Matthieu Verhoeven (sessie 2)

Tijden

PO punten

NOvA 1 JPO

informeer mij

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Online OSR Spreekuur met Matthieu Verhoeven (sessie 2) Tijdens dit online spreekuur zal mr. Matthieu Verhoeven, senior rechter bij de rechtbank Overijssel ingaan op een onderwerp dat momenteel erg actueel is, namelijk: nakoming van contracten en overmacht. Gezien de mogelijke implicaties van het Coronavirus is dit een onderwerp waarover veel vragen spelen. Tijdens dit online spreekuur gaan we kort in op de achtergronden van het nakoming van contracten en overmacht. De docent zal drie praktijksituaties bespreken en een diagnose geven, als deelnemer dagen we je uit om jouw perspectief op de situatie te delen. Tot slot is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen onder begeleiding van een moderator van OSR.
Deelnemen is gratis, maar let op: het aantal plekken per spreekuur is beperkt. Wees er dus snel bij!

Doelgroep
Het online spreekuur is geschikt voor advocaten en juridisch professionals die meer willen weten over de implicaties van het Coronavirus bij nakoming van contracten.

Cursusvorm
Online webinar van een uur waarbij de docent kennis deelt en casuïstiek behandelt. Via ons digitale systeem is er de mogelijkheid om vragen te stellen en kwesties voor te leggen. Dit online spreekuur is onderdeel van een reeks met diverse sprekers en onderwerpen.

Docenten
Matthieu Verhoeven werkt als coördinerend vicepresident bij de rechtbank Overijssel. Lees hier meer over Matthieu.

Na afronding ontvang je
Bij afronding van het webinar en het met goed gevolg beantwoorden van twee van de drie toetsvragen die aan het eind van het webinar wordt gesteld, ontvang je een certificaat en 1 NOvA punt.

Overige informatie
Om deel te nemen heb je een device (tablet, laptop, desktop) nodig, we adviseren Google Chrome als browser te gebruiken. Het is mogelijk om beeld en geluid met elkaar te delen, daarvoor moet je beschikken over een microfoon en webcam. Beschik je daar niet over, dan kun je meekijken en luisteren en via de chatfunctionaliteit vragen stellen om zo toch actief te kunnen deelnemen.

Na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging per mail met daarin een link naar het online evenement. Ook krijg je van ons instructies voor het inloggen en testen van de verbinding voorafgaand aan de bijeenkomst.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de onderwerpen in deze reeks? Meld je dan hier aan voor meer informatie.
Programma Online OSR Spreekuur met Matthieu Verhoeven (sessie 2)
DatumBegintijdEindtijd
07-04-202013:0014:00
Inleiding: Nakoming van contracten en overmacht
Illustratie aan de hand van drie praktijkgevallen met een diagnose door Matthieu Verhoeven
Antwoord op vragen en praktijkkwesties van de deelnemers

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00