Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Online training Mindful in de Juridische Praktijk
-

Online training Mindful in de Juridische Praktijk

Tijden

informeer mij

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Online training Mindful in de Juridische Praktijk De Online training Mindful in de Juridische Praktijk versterkt jouw vaardigheid om overzicht en rust te bewaren in onzekere en stressvolle tijden. Een onderwerp dat momenteel erg actueel is. Vitaliteits- en mindfulness trainer, Katharina Müllen, biedt je eenvoudige mindfulness oefeningen die je helpen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Resultaat is meer veerkracht om jouw functie binnen de juridische praktijk uit te oefenen

Deelnemen aan de online training is gratis, maar er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Doelgroep
Deze online training is bedoeld voor advocaten, (kandidaat)notarissen en andere juridisch professionals die handvatten zoeken om meer rust te ervaren in onzekere en stressvolle tijden.

Cursusvorm
Online training van 30 minuten waarbij de docent je meeneemt in een aantal mindfulness oefeningen. De training staat gepland op 18 mei om 15:00 uur.

Docent
Drs. Ursa Katharina Müllen is vitaliteits- en mindfulness trainer. Lees hier meer over Katharina.

Overige informatie
Om deel te nemen heb je een device (tablet, laptop of desktop) nodig, we adviseren Google Chrome als browser te gebruiken. Met deze basis kan je volwaardig en actief deelnemen aan de oefeningen, een webcam heb je niet echt nodig voor deze training. Je kunt alles zien en horen, en je kunt vragen stellen via de chatfunctionaliteit. Beschik je over een microfoon en webcam, dan kun je uiteraard wel jouw beeld en geluid delen.

Na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging per mail met daarin een link naar het online evenement. Ook krijg je van ons instructies voor het inloggen en testen van de verbinding voorafgaand aan de bijeenkomst.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00