Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Themabijeenkomst Kennisnet sociale zekerheid
-

Themabijeenkomst Kennisnet sociale zekerheid

PO punten

NOvA 3 J (PO)

v.a. € 250,- (excl. btw)

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Voor en door specialisten sociale zekerheidsrecht. In samenwerking met de SSZ.
3
Informatie Samenvatting
In samenwerking met de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten (SSZ) organiseert OSR jaarlijks vier bijeenkomsten Kennisnet sociale zekerheid. Afhankelijk van de ontwikkelingen in het sociale zekerheidsrecht, kan in plaats van een studiebijeenkomst een studiedag/symposium worden georganiseerd. Tijdens de Kennisnetbijeenkomsten staat altijd een actueel thema op het gebied van het sociale zekerheidsrecht centraal. Een of meerdere praktijkdeskundigen – werkzaam in diverse disciplines op het terrein van de sociale zekerheid – houden een presentatie over een onderwerp dat in overleg met bestuursleden van de specialisatievereniging wordt geselecteerd. Meer informatie over de inhoud van de bijeenkomst vindt u onder het tabje 'Programma'.

Doelgroep
Dit kennisnet is bestemd voor advocaten, vakbondsjuristen, rechtsbijstandsjuristen en juristen van vergelijkbare organisaties en uitvoeringsinstellingen. Het niveau van de bijeenkomsten is afgestemd op ervaren rechtshulpverleners die zich specialiseren in het sociale zekerheidsrecht.

Cursusvorm
Actualiteitenbijeenkomst in de vorm van studiebijeenkomsten van 3 uur.

Alle opleidingen, cursussen en trainingen die voor 1 juli plaatsvinden, worden omgezet naar online lesdagen. Bekijk hier wat deelnemers van onze online lesdagen vinden!

Leerresultaten
Na afloop van deze actualiteitenbijeenkomst ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste inzichten en kun je dit in de praktijk toepassen.

Afronding
Deze actualiteitenbijeenkomst is door de NOvA en het MfN erkend als PE-cursus, Na afloop van de bijeenkomst ontvang je:
- 3 NOvA of 3 MfN PE-punten.
- een certificaat.

Overige informatie
Een abonnement op Kennisnet is een van de vereisten die de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten (SSZ) stelt aan het lidmaatschap van de vereniging. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je kijken op: www.ssz-advocaten.nl.
Programma Werkwijze
Tijdens de Kennisnet bijeenkomsten staat altijd een actueel thema op het gebied van het sociale zekerheidsrecht centraal. Eén of meerdere praktijkdeskundigen - werkzaam in diverse disciplines op het terrein van de sociale zekerheid - houden een inleiding over een onderwerp dat in overleg met bestuursleden van de specialisatievereniging wordt geselecteerd.

Materiaal
Bij aanvang van de bijeenkomst krijg je van ons een reader. Je kunt ook een documentatieabonnement afsluiten.


Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00