Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Training Bloggen voor advocaten en juristen
-

Training Bloggen voor advocaten en juristen

PO punten

NOvA 6 NJ (PO)

informeer mij

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Wil je starten met bloggen om je praktijk uit te bouwen, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Of ben je al gestart maar levert bloggen nog niet het gewenste resultaat? Dan is dit het moment om je blog- en marketingskills te ontwikkelen. Want bloggen (content marketing) is een ideale manier om jezelf en je kantoor te onderscheiden. Tijdens de training leer je te schrijven vanuit het perspectief van de doelgroep waardoor je je profileert als een specialist die de problemen van zijn cliënten begrijpt. Zo ontstaan nieuwe, duurzame relaties met meer cliënten en cliënten die beter passen bij jouw kernkwaliteiten. Goed geschreven artikelen worden bovendien beloond met externe links, meer shares op social media en een langere leestijd. Daarmee klimt je kantoor naar een hogere positie in Google en word je dus beter en sneller gevonden. In deze training leer je ook de beginselen van search engine optimization (SEO) door gebruik van de juiste zoekwoorden in de tekst.

Cursusvorm
Deze training bestaat uit twee delen. Tijdens de eerste bijeenkomst (4 uur) leer je de beginselen van bloggen en content marketing. Tijdens de tweede -digitale- bijeenkomst (2 uur) worden de gemaakte blogs besproken.

Wat leer je
Na afloop van de training ben je in staat om:
• Onderscheidend te bloggen
• Gerichter te schrijven voor jouw doelgroep
• Sneller tot een goed schriftelijk stuk te komen
• De juiste zoekwoorden te gebruiken voor betere vindbaarheid in Google
• Je online zichtbaarheid te vergroten
• Meer lezers en daarmee indirect ook meer omzet te genereren met je blog.

Na afronding ontvang je:
Een certificaat van deelname en 6 NJ (Po)


Doelgroep
De training bloggen voor advocaten & juristen is ontwikkeld voor advocaten, overheids- en bedrijfsjuristen.
Programma Docent
Mr. Jan-Hein Strop is content marketeer voor de advocatuur en oprichter van het vernieuwende platform LegalDutch. Met zijn langdurige ervaring als journalist (ex-FD, Follow The Money) en juridische achtergrond, helpt hij advocaten nieuwe business te genereren met content marketing: effectief geschreven publicaties die de doelgroep raken en scoren in Google. Hij weet hoe je juridische actualiteiten kan "vertalen" in content die klanten aantrekt.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00