Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Training creatief onderhandelen in de personenschade
nu inschrijven
-

Training creatief onderhandelen in de personenschade

Locatie

Locatie nog niet bekend

Tijden

PO punten

NOvA 5 NIVRE

€ 485,- (excl. btw)

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Tijdens de cursus leer je aan de hand van de Harvard onderhandelingsmethode hoe je tot creatieve oplossingen komt in een schaderegeling. Samen met de docent en medecursisten verken je onbewuste denkpatronen die vernieuwende ideeën in de weg kunnen staan. Hoe kun je door middel van creatievere oplossingen beter aansluiten bij de behoeften van het slachtoffer en zo de personenschadepraktijk verder helpen?

Een onderhandeling met een belangenbehartiger verloopt over het algemeen anders dan een onderhandeling met een slachtoffer. Daarnaast verschilt het gedrag van mensen altijd, wat iedere personenschadezaak anders maakt. De Harvard onderhandelingsmethode is gericht op het efficiënt en vriendschappelijk bereiken van verstandige resultaten. Dit is zeker binnen de personenschaderegeling van belangrijke waarde omdat onderhandelen een belangrijk onderdeel is van de functie.

Het kan soms lastig zijn om uit bestaande denkpatronen te stappen tijdens de schaderegeling-onderhandelingen in een personenschadezaak. Het is voor de personenschadepraktijk daarom belangrijk om creatief te leren denken. Tijdens de cursus ga je samen met een gedragsspecialist aan de slag en leer je hoe je je creativiteit kunt stimuleren.

Doelgroep
De cursus is interessant voor letselschade advocaten, belangenbehartigers, letselschade-experts en letselschadebehandelaars bij aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekeraars, schaderegelings- of expertisebureaus.

Cursusvorm
De cursus bestaat uit een bijeenkomst van een dag waarin je samen met docent Elke Wiss aan de slag gaat met creatief onderhandelen. Het is een dynamische bijeenkomst met focus op het vergroten van je creativiteit.

Alle opleidingen, cursussen en trainingen die voor 1 juli plaatsvinden, worden omgezet naar online lesdagen. Bekijk hier wat deelnemers van onze online lesdagen vinden!

Docent
Trainer Elke Wiss is een creatief, kritisch en analytisch denker. Haar specialiteit is: 'Pain-in-the-ass-vragensteller’. Ze stelt de noodzakelijke vragen die je confronteren met je eigen denkpatronen om zo je creativiteit los te maken.

Wat leer je?
Na afloop van de cursus ben je in staat om:
- De vaste denkpatronen los te laten
- Tot creatieve oplossingen te komen binnen personenschadezaken
- In het proces van de personenschade creatieve interventies uit te voeren
- Om sneller personenschades te regelen en meer flexibel te schakelen in oplossingen

Na afronding ontvang je
- Bewijs van deelname

Overige informatie
Je ontvangt voorafgaande aan de cursus een intakeformulier ter voorbereiding op de bijeenkomst.

Voor deze bijeenkomst kent NIVRE 5 PE punten toe.
Programma
DatumBegintijdEindtijd
10-02-202209:3016:00
Inhoud en werkwijze
Tijdens deze dynamische dag ga je met de docent en de andere deelnemers leren creatief te denken en te handelen. Je eigen zaken zijn daarin leidend. Onderdeel van de training is ook creatief vergaderen/overleg, waarin je oefent met het inbrengen van interventies. Tijdens de traininsgdag wordt er veel met elkaar geoefend.

Materiaal
Je ontvangt vooraf een intake. Door deze in te vullen bereid je je voor op deze bijeenkomst.
 Herald Nobel
Herald Nobel
Trainer/Coach bij Spijkman Training & Organisatieadvies
persoonlijke effectiviteit, Harvard onderhandelen en communicatie.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00