Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Training persoonlijke effectiviteit
-

Training persoonlijke effectiviteit

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Training persoonlijke effectiviteit Je hebt verantwoordelijk werk en je rol is van wezenlijk belang. Je bent de spil tussen advocaat en cliënt en andere juridische spelers binnen de dagelijkse praktijk. De juridisch secretaresse dient te beschikken over meer dan de secretariële vaardigheden. Zij dient te beschikken over de meest essentiële juridische kennis en de meest essentiële competenties zoals klantgerichtheid, accuratesse, integriteit, snel kunnen schakelen en een spin in ’t web zijn. Ondersteunen en meewerkend denken horen ook bij de juridisch secretaresse.

Je hebt in dit werk te maken met heel veel verschillende mensen, met zeer verschillende eigenschappen! En je wilt (moet) ook goed voor jezelf blijven zorgen. Hoe blijf je overeind? Hoe ga je effectief met die veelheid van situaties om? Je persoonlijke effectiviteit wordt gedragen door inzicht enerzijds en je stijl van communiceren anderzijds.

Daar richt deze workshop zich dan ook op.
1. Door vanuit een aantal kaders naar je eigen werksituatie te kijken en deze te beoordelen verscherp je je inzicht. We kijken daarbij naar tijd en organisatie aan de ene kant en naar de menselijke interactie aan de andere kant.
2. Door specifieke situaties te oefenen, versterk je je stijl van communiceren. Ook het ontwikkelen van je assertiviteit kan daarbij een onderdeel zijn.


Deze training leent zich ook uitstekend voor een in-company uitvoering.

Leerdoelen

Deelname aan deze workshop leidt ertoe dat je:
- beter weet wat je rol is als juridisch secretaresse
- rolconflicten kunt voorkomen of oplossen
- meer invloed hebt op de kwaliteit van samenwerken
- assertief en opbouwend kunt communiceren in lastige situaties
Overige informatie

Korting:
Bij gelijktijdige inschrijving voor 3 of meer cursussen/trainingen (voor juridisch secretaresses) ontvang je 10% korting. Bij gelijktijdige inschrijving voor 5 of meer cursussen/trainingen(voor juridisch secretaresses) ontvang je maar liefst 20% korting. Op deze actie zijn de voorwaarden van de algemene kortingsregeling van toepassing.
Programma Training persoonlijke effectiviteit Programma:
Ochtend
- oriëntatie op het thema “persoonlijke effectiviteit”: waar bestaat het uit, hoe bepaal je of je het goed doet, hoe stuur je bij?
- uitwisselen van de persoonlijke leerdoelen voor deze dag: wat zou een ieder willen leren of weten om (nog) effectiever te zijn?
- intervisievaardigheden: kunnen analyseren en beoordelen van een situatie

Middag
- valkuilen bij time management en een rondje probleemoplossing
- versterken van je communicatiestijl in lastige situaties
- kritiek geven en ontvangen, bijsturen van ongewenst gedrag, omgaan met conflict
- voornemens om de praktijktips toe te passen in de praktijk
- evaluatie en afronding


Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00