Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Training snellezen
-

Training snellezen

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Training snellezen Je hebt verantwoordelijk werk en je rol is van wezenlijk belang. Je bent de spil tussen advocaat en cliënt en andere juridische spelers binnen de dagelijkse praktijk. De juridisch secretaresse dient te beschikken over meer dan de secretariële vaardigheden. Zij dient te beschikken over de meest essentiële juridische kennis en de meest essentiële vaardigheden zoals klantgerichtheid, accuratesse, integriteit, snel kunnen schakelen en een spin in ’t web zijn. Ondersteunen en meewerkend denken horen ook bij de juridisch secretaresse.

Om professioneel vakkundig te zijn moet je als juridisch secretaresse optimaal en vaak snel kunnen handelen. Snellezen kan je daarbij enorm helpen. Deze training behelst de basisprincipes van snellezen. Je leert hoe je in korte tijd veel schriftelijke informatie kunt opnemen, zonder dat dit ten koste gaat van het begrip. Bovendien maak je de verwerkte informatie beter (terug-)vindbaar. Van deze training, die speciaal is toegesneden op de juridische praktijk, is het succes bewezen: verhoog je leessnelheid met behoud van begrip. Inclusief mindmappentechnieken en geheugenschema's. Resultaat gegarandeerd!

Deze training leent zich overigens uitstekend voor een in-company uitvoering.

Leerdoelen

Na deze cursus kan de cursist zaken efficienter en optimaler oppakken en afhandelen.

Overige informatie

Korting:
Bij gelijktijdige inschrijving voor 3 of meer cursussen/trainingen (voor juridisch secretaresses) ontvang je 10% korting. Bij gelijktijdige inschrijving voor 5 of meer cursussen/trainingen(voor juridisch secretaresses) ontvang je maar liefst 20% korting. Op deze actie zijn de voorwaarden van de algemene kortingsregeling van toepassing.

Wachtlijst/interesse kenbaar maken?
De cursus wordt alleen als in-company aangeboden. Aanmelden voor een wachtlijst/interesselijst om de cursus bij OSR te volgen is ook mogelijk. Maak dit kenbaar via info@osr.nl.
Programma Training snellezen vernieuwd programma volgt binnenkort

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00