Intervisie training en kwaliteitstoetsen: een slimme combinatie

Training Intervisie *

Doelgroepen:
Advocaat
Ook interessant voor:
Secretaris bezwarencommissie
Aantal punten:
NOvA 5 NJ (PO)
Prijs: € 685,-
(excl. btw)
  • Jouw werksituatie centraal
  • tijdig voorbereid op de kwaliteitseisen NOvA
Wil je deze training met een groep volgen? Vraag dan naar onze maatwerk opties
5
Omschrijving

Omschrijving

De Nederlandse Orde van Advocaten werkt op dit moment aan een systeem van kwaliteitstoetsen. Hiermee wil zij bevorderen dat je als advocaat inzicht in en feedback krijgt op je handelen en waar nodig kan verbeteren. De NOvA verwacht per 1 januari 2017 kwaliteitstoetsen in te voeren, waarbij advocaten verplicht worden een aantal dagdelen per jaar deel te nemen aan gestructureerde feedback. Als je optimaal voorbereid wilt zijn op deze nieuwe richtlijnen sluit dan aan bij deze training waarmee je daarnaast voor dit jaar ook voldoet aan de eisen gesteld in de Verordening op de vakbekwaamheid.


Intervisie is een zeer effectieve methode voor het opstellen van gestructureerd collegiaal overleg. Je bespreekt met collega's een ingebrachte casus volgens een beproefd succesvol model. Dit model biedt de nodige structuur waardoor meer diepgang wordt bereikt. Zo komen dieper liggende motieven en achtergronden aan het licht. Aspecten als ethiek, attitude, strategie en vakbekwaamheid staan centraal. Resultaat is een efficiënt overleg waarbij men daadwerkelijk tot nieuwe inzichten komt.

Een helder stappenplan maakt intervisie praktisch toepasbaar, in het bijzonder voor de advocatuur. Een absolute must in het kader van kwaliteitszorg op jouw kantoor.


Na afloop van deze praktijkgerichte training pas je intervisie op efficiënte wijze toe en kom je tot nieuwe inzichten.

Deze cursus is ook uitermate geschikt om als in-company te organiseren. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

Programma

Programma

Contact

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze medewerkers van de klantenservice.