Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Verdiepingscursus Contracteren en bewijsrecht ** a
-

Verdiepingscursus Contracteren en bewijsrecht ** a

Niveau

Verdiepingsniveau

PO punten

NOvA 4 J (PO)

informeer mij
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
4
Informatie Verdiepingscursus Contracteren en bewijsrecht De regels van het bewijsrecht zijn niet moeilijk. Bij de toepassing van die regels stuit men echter vaak op problemen. Het is dan ook van belang om veel te oefenen met de toepassing van de regels. Aan de hand van een korte bespreking van alle facetten van de algemene bewijsleer in civiele zaken passeren daarom veel voorbeelden uit het contractenrecht de revue. De voorbeelden komen uit de diverse fasen van het contractenrecht, waaronder de totstandkoming van de overeenkomst (incl. wilsgebreken), de inhoud en uitleg van de overeenkomst, nakoming of wanprestatie en schadevergoeding.

Leerdoelen

Overige informatie
Programma Verdiepingscursus Contracteren en bewijsrecht Aan de hand van een korte bespreking van alle facetten van de algemene bewijsleer in civiele zaken passeren veel voorbeelden uit het contractenrecht de revue.

De voorbeelden komen uit de diverse fasen van het contractenrecht, waaronder de totstandkoming van de overeenkomst (incl. wilsgebreken), de inhoud en uitleg van de overeenkomst, nakoming of wanprestatie en schadevergoeding.

Per fase komt aan de orde het belang van:
* stelplicht – bewijslast/risico – bewijsaanbod
* invloed van verweren op de bewijslastverdeling
* hulpmiddelen voor de partij met bewijslast/risico
* aspecten van tegenbewijs.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00