OSR on AIR: up to date in 2 uur tijd op welke plek u maar wilt!

Webinar Actualiteiten beslag- en executie ** a

< Terug naar resultaten

OSR on AIR: up to date in 2 uur tijd op welke plek u maar wilt!

Ook interessant voor:
Advocaat, Bedrijfsjurist, Bewindvoerder, Jurist overig, Rechterlijke macht, Rechtsbijstandjurist, Schuldhulpverlener
Aantal punten:
NOvA 2 J (PO)
Prijs: € 195,-
(excl. btw)
  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Wil je deze e-cursus met een groep volgen? Vraag dan naar onze maatwerk opties
2
Omschrijving

Omschrijving

Binnen twee uur tijd praat John Wisseborn (gerechtsdeurwaarder bij Jongejan en Wisseborn gerechtsdeurwaarders/voorzitter KBG) u in deze webcursus bij op diverse actuele thema's binnen het beslag- en executierecht.

Kortingsregeling van toepassing: bij een gelijktijdige inschrijving van drie of meer webinars ontvangt u 10% korting op de totaalprijs.


Vaak gestelde vragen over webinars

1. Wat is een webinar?
Deze cursus wordt verzorgd in de vorm van een webinar. Een webinar, een combinatie van de woorden 'web' en 'seminar', is een online cursus waarbij u als cursist de docent live op uw scherm ziet. De docent en uw medecursisten zien u niet. Naast de docent ziet u op uw scherm ook de PowerPointpresentatie, die meedraait met het verhaal van de docent. Voor het volgen van de webinar dient u slechts te beschikken over een computer (PC of laptop) met internetverbinding. De webinars zijn te volgen met een draadloze verbinding (Wifi). Het aantal medegebruikers en het downloaden van grote bestanden tijdens de webinar kunnen effect hebben op de kwaliteit van de draadloze verbinding. De minimale internetverbinding voor het volgen van onze webinars bedraagt 10 Mbit downloadsnelheid. Test uw internetverbinding via www.speedtest.net.

2. Is een webinar interactief?
Ja zeker. Tijdens de webinar kunt u namelijk op ieder moment vragen stellen aan de docent door middel van de chatfunctie. Alle deelnemers krijgen de gestelde vragen op hun beeldscherm. De docent behandelt de vragen tijdens zijn of haar presentatie. Verder krijgt u tijdens de webinar enkele pollvragen voorgelegd. Aan de hand van deze pollvragen kan de docent een beeld krijgen in hoeverre u en de overige deelnemers op de hoogte zijn van bepaalde thema’s of wat uw ervaring is met een bepaald onderwerp. Tenslotte kan de docent ook nog gebruik maken van plaatjes, foto’s en filmpjes. Het is uiteraard aan de docent zelf of hij of zij ervoor kiest hiervan gebruik te maken.

3. Ik schrijf mij in en dan?
Na inschrijving krijgt u van ons per email een instructie waarmee u in een paar stappen wordt uitgelegd hoe u op de dag van de webinar moet inloggen. De dag voorafgaand aan de webinar ontvangt u van ons ook uw inloggegevens. Voorafgaand en tijdens de webinar kunt u met vragen over het inloggen of overige technische aspecten vanzelfsprekend bij ons terecht. Na afloop de webinar ontvangt u digitaal het certificaat met vermelding van de behaalde PO-punten (2 PO J).

Programma

Programma

In deze webinar worden o.a. de navolgende onderwerpen behandeld:

- actualiteiten conservatoir en executoriaal beslag
- actualiteiten verhaalsexecutie: (on)roerende zaken, derdenbeslag en dwangsommen
- toelichting nieuwe incassowet (inwerking getreden per 1 juli 2012)

*Gratis alle overige webinars uit de reeks 'OSR on AIR' bekijken? Dat kan. Als u zich inschrijft voor een van de webinars uit de reeks 'OSR on AIR' dan bieden wij u de mogelijkheid om gedurende de maand oktober gratis alle programma's uit de reeks 'OSR on AIR' te bekijken. U verkrijgt hiermee gratis toegang tot 20 uur cursus op verschillende rechtgebieden en onderwerpen! Aangezien het de opgenomen uitzendingen van de webinars betreft, is het niet mogelijk om vragen te stellen aan de docent. Aan het bekijken van deze uitzendingen zijn verder ook geen PO-punten verbonden.

Contact

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze medewerkers van de klantenservice.