Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Actualiteitencursus Personenschade ** a
-

Actualiteitencursus Personenschade ** a

Tijden

Niveau

Verdiepingsniveau

PO punten

NOvA 2 J (PO) | 2 NIVRE

v.a. € 250,- (excl. btw)

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!
Informatie Tijdens deze actualiteitencursus word je aan de hand van recente jurisprudentie en actuele thema’s bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van personenschade.
Met deze cursus ben je in één keer weer helemaal up-to-date. Zo werk je optimaal aan je eigen ontwikkeling als professional.
De bijeenkomst bestaat uit drie delen. Allereerst staat de docent stil bij de belangrijkste arresten van de Hoge Raad en de relevantie hiervan voor de dagelijkse praktijk. Tijdens het tweede deel worden de ontwikkelingen besproken op een aantal actuele thema’s. Denk hierbij aan rekenrente en shockschade. Tijdens het derde deel komt de lagere rechtspraak voor de dagelijkse praktijk aan de orde.

Doelgroep
De cursus is interessant voor letselschade advocaten, belangenbehartigers, letselschade-experts en letselschadebehandelaars bij aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekeraars, schaderegelings- of expertisebureaus.

Cursusvorm
De cursus bestaat uit een sessie van 2 uur waarin de docent je bijpraat over de actuele thema’s en uitspraken in de personenschade.

Alle opleidingen, cursussen en trainingen die voor 1 juli plaatsvinden, worden omgezet naar online lesdagen. Bekijk hier wat deelnemers van onze online lesdagen vinden!

Docent
Janneke van de Klashorst is advocaat werkzaam op het aandachtsgebied aansprakelijkheids-, verzekerings- en schadevergoedingsrecht. Als advocaat heeft zij lange tijd de benadeelde partij bijgestaan. Zij heeft postacademische specialisatieopleidingen op het gebied van personenschade en verzekeringsrecht gevolgd. Sinds september 2019 is Janneke werkzaam als advocaat bij NN Advocaten, het in-house advocatenkantoor van Nationale Nederlanden en staat zij de verzekeraar en haar verzekerden bij. Janneke is naast haar werkzaamheden als advocaat rechter-plaatsvervanger in de Rechtbank Rotterdam en annotator voor het tijdschrift Jurisprudentie Aansprakelijkheid.

Benodigde voorkennis
Ervaring met behandeling van personenschadezaken.

Wat leer je?
Na afloop van de cursus:
- ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van personenschade;
- kun je deze kennis toepassen in je eigen praktijk.

Na afronding ontvang je
- Een bewijs van deelname.
- Voor deze bijeenkomst kent NIVRE 2 PE punten toe.

Wat cursisten zeggen over deze cursus:
''Prima online cursus/tutorial. Leerzame casussen en goede interactie tussen cursusleidster en de deelnemers. Omvang groep cursisten overzichtelijk.''

''Nuttig en ook goed georganiseerd online. Docent maakt het op een prettige manier interactief.''
Programma
DatumBegintijdEindtijd
15-12-202009:0011:15
Inhoud

Programma:
- arresten Hoge Raad en de relevantie hiervan voor de dagelijkse praktijk;
- ontwikkelingen op actuele thema’s;
- lagere rechtspraak voor de dagelijkse praktijk.
NB: Om de inhoud van deze cursus zo actueel mogelijk houden, maken we het volledige programma pas bekend tijdens de bijeenkomst.

Werkwijze
Deze actualiteitenbijeenkomst sluit volledig aan op de praktijk. We behandelen actuele ontwikkelingen en bieden ruimte voor interactie met vakgenoten. Zo leer je met en van elkaar

Materiaal
Tijdens de bijeenkomst ontvang je van ons de PowerPoint.

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00