Hulp nodig? 030 - 231 53 14
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00.
Terug
Intervisie voor advocaten
nu inschrijven
-

Intervisie voor advocaten

Locatie

Locatie nog niet bekend

Tijden

PO punten

NOvA 8 NJ (PO)
7,6 Cursisten beoordeling

€ 650,- (excl. btw)

Opleidingen incompany?

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. 

  • Uitmuntende gespreksleiders, Diepgaand leren over relevante vraagstukken, In 1 keer voldoen aan je intervisie verplichting
Informatie Ben jij als advocaat op zoek naar een efficiënte manier om te voldoen aan de kwaliteitstoets Intervisie? Regelmatig organiseren wij intervisiebijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen. Deze bijeenkomsten vinden in beginsel fysiek plaats tenzij de COVID19 maatregelen anders vereisen.

De advocaat die anno 2021 onderscheidend wil zijn is niet alleen een sterke specialist, maar moet ook cliënten en collega’s tevreden stellen én ook nog eens ondernemend gedrag laten zien. Met vakgenoten dilemma’s in de praktijkuitoefening uitwisselen, houdt advocaten scherp en in ontwikkeling. Intervisie is daarvoor het instrument bij uitstek.

De structuur van de intervisie methodiek is heel krachtig. Tijdens de intervisiebijeenkomsten reflecteren deelnemers op het eigen handelen en denken andere deelnemers mee over functie- en/of persoonsgebonden vraagstukken en knelpunten uit jouw werksituatie. Hierdoor verkrijg je op efficiënte wijze oplossingen voor dilemma’s in de beroepsuitoefening. Een gecertificeerd gespreksleider begeleidt de intervisiebijeenkomsten.

Doelgroep
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor advocaten.

Cursusvorm
Je schrijft je in voor twee bijeenkomsten van elk vier uur. De intervisiebijeenkomsten vinden plaats in groepen van vier tot zeven advocaten zodat iedereen ook echt goed aan bod kan komen.

Docenten
We werken uiteraard alleen met NOvA gecertificeerde gespreksleiders intervisie. De bijeenkomsten worden begeleid door Marieke Westerhof en Jacqueline van ’t Spijker.

Lees hier meer over Marieke Westerhof.

Jacqueline van ‘t Spijker is arbeids- en organisatiespycholoog, een zeer ervaren HR adviseur, trainer en intervisiebegeleider. Ze is gespecialiseerd in het oplossen van vastlopers in zakelijke communicatie.

Wat leer je?
- snelle oplossingen voor (niet-inhoudelijke) dilemma’s in je beroepspraktijk
- je krijgt een andere kijk op je eigen handelen
- je voldoet aan de vereisten voor de kwaliteitstoets intervisie van de NOvA
- uitbreiding van je netwerk.

Benodigde voorkennis en ervaring
Je hoeft nog geen ervaring met intervisie te hebben, maar dit mag wel.

Na afronding ontvang je
Een certificaat.

Overige informatie
In beginsel organiseren we deze bijeenkomsten fysiek waar we uiteraard rekening houden met de COVID19-richtlijnen. Mochten deze richtlijnen zodanig aangescherpt zijn dat fysiek samenkomen niet mogelijk is dan organiseren we de bijeenkomsten online. Daarmee hebben we ruim voldoende ervaring opgedaan om dit succesvol te laten verlopen. Uiteraard informeren we je hier tijdig over.

Wil je kennismaken met intervisie, zonder meteen de kwaliteitstoets te willen behalen, dan is de training intervisie in de juridische beroepspraktijk wellicht iets voor je.
 Marieke Westerhof
Marieke Westerhof
communicatietrainer, teamcoach, gespreksleider intervisie
teamcommunicatie, intervisiebegeleiding
 Jacqueline van ’t Spijker
Jacqueline van ’t Spijker
Trainer, intervisiebegeleider
Intervisie, oplossen van vastlopers in zakelijke communicatie

Hulp nodig?

030 - 231 53 14 08:00 - 17:00

Gerelateerde cursussen

Intervisie voor advocaten
7,6
NOvA 8 NJ (PO)
€ 650,-
10-09-2021
Training Gespreksleider intervisie**
8,3
NOvA 10 NJ (PO)
€ 1250,-
01-11-2021
Online intervisie voor advocaten
8,0
NOvA 8 NJ (PO)
€ 650,-
03-09-2021