Terug
-

De basis van het arbeidsrecht in twee, drie of vier dagen!

Datum: 16-02-2018
Nieuws

Het arbeidsrecht is veelzijdig en laagdrempelig. Om je te onderscheiden heb je kennis uit de theorie en praktijk nodig. Met onze nieuwe Leergang basis arbeidsrecht kies je zelf de modules die jij nodig hebt. Zo werk je optimaal aan je eigen ontwikkeling!

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Veel professionals hebben er mee te maken. De uitgebreide en steeds veranderende regels en de complexiteit van arbeidsrechtelijke kwesties zorgen voor veel vragen. Daarnaast biedt het arbeidsrecht de mogelijkheid om zonder advocaat te kunnen procederen, maar dan is kennis van het arbeidsrecht wel een vereiste.

Leg in twee, drie of vier dagen dé basis!

De basisopleiding arbeidsrecht is speciaal ontwikkeld voor advocaten, juristen, HR- of personeelsmanagers, directieleden, medezeggenschapsraden, arbeidsdeskundigen en mediators met een juridische achtergrond.
Met deze opleiding krijg je alle kennis en toepassingen aangereikt die jij nodig hebt. Je kiest zelf de module(s) uit.
De opleiding is opgebouwd uit vier modules van een dag, in de vorm van klassikaal onderwijs. De bijeenkomsten zijn interactief waarin we, naast kennisoverdracht, werken aan de hand van praktijkgerichte casuïstiek en voorbeelden. De modules 1 en 3 zijn verplicht.

De volgende thema’s komen aan bod

Module 1: arbeidsverhouding en arbeidsovereenkomst
Module 2: ziekte en re-integratie
Module 3: opzegging, ontbinding en ontslag op staande voet
Module 4: ontslagrecht in de praktijk (in en buiten rechte)

Erkende opleiding

De basisopleiding arbeidsrecht is o.a. geaccrediteerd door de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA), Mediatorsfederatie Nederland (MFN) en de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA).

Meer informatie en inschrijven

Nieuwsgierig wat deze opleiding jou te bieden heeft? Bekijk de opleiding arbeidsrecht voor meer informatie.

De basisopleiding arbeidsrecht

Met de Leergang basis arbeidsrecht krijg je alle kennis en toepassingen aangereikt die jij nodig hebt. Je kiest zelf de modules die jij nodig hebt.

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor juristen en HR- of personeelsmanagers, directieleden, medezeggenschapsraden, mediators met een juridische achtergrond of arbeidsdeskundigen.

Nieuwsgierig wat deze opleiding jou te bieden heeft?  

Paul Tillemans

Onze adviseur helpt je graag!

Wil je meer weten over deze en andere opleidingen? Bel of mail onze adviseur mr. Paul Tillemans via:

paul.tillemans@osr.nl
06 - 270 75 048