Terug
-
Professionele ontwikkeling voor bedrijfsjuristen

Dé juridische opleider voor bedrijven

Het dagelijkse werk van bedrijven hangt in toenemende mate samen met juridische thema’s, kansen en belemmeringen. ‘Legal is everywhere.’ Daarmee groeit de rol en het belang van bedrijfsjuristen en medewerkers die werken met juridische vraagstukken. Als bedrijfsjurist wil je inhoudelijk bij zijn. En ook de vaardigheden aanscherpen die je helpen om je werk slim en efficiënt te doen. Met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling draag je optimaal bij aan het resultaat van jouw afdeling en organisatie. Daarom zorg je dat je up-to-date blijft. Met actuele en interactieve opleidingen die volledig aansluiten op jouw praktijk. En die gegeven worden door topdocenten. Wie bij wil blijven, kiest de juridische opleidingen van OSR.

Dit is OSR

OSR Juridische Opleidingen is dé partner in leren en ontwikkelen voor juridische medewerkers. Al ruim 37 jaar bieden wij praktijkgerichte opleidingen en cursussen. OSR geeft je de kennis en vaardigheden die jij nodig hebt. In elke fase van je loopbaan, gericht op jouw dagelijkse praktijk en specialisatie. We bieden actuele en inspirerende opleidingen. Daarin verbinden we je met vakgenoten én topdocenten - universitair docenten, rechters, advocaten en trainers die precies weten wat er speelt. Zo draagt OSR bij aan jouw succes.

Ons cursusaanbod

De opleidingen van OSR sluiten aan op de juridische praktijk binnen bedrijven en organisaties. En dragen zo bij aan jouw ontwikkeling. We hebben cursussen en trainingen die je werk direct verrijken met actuele toegepaste kennis en vaardigheden. Maar ook bieden we leergangen en masterclasses: een combinatie van breedte en diepte die je inzicht geeft in de functie van de bedrijfsjurist en de vernieuwde rol die de jurist binnen zijn of haar organisatie speelt.

Maatwerk en incompany

Naast ons open cursusaanbod, vragen veel bedrijven naar collectieve leertrajecten en incompany opleidingen op maat. Ook hiervoor is OSR de juiste partij. Alle opleidingen uit ons aanbod kunnen incompany worden verzorgd. Ook ontwikkelen wij maatwerk in de vorm van een- of meerdaagse trainingen en cursussen die exact aansluiten op de behoefte, het kennis- en ervaringsniveau en de cultuur van jouw afdeling of organisatie.

Preferred supplier

OSR heeft met een groot aantal bedrijven en organisaties een samenwerking op het gebied van opleiden en trainen. Met OSR als ‘preferred supplier’ zijn de lijnen kort en weten wij precies hoe en wat de opleidingswensen binnen een organisatie zijn. Zo kunnen we jouw bedrijf verschillende aantrekkelijke voordelen bieden.

Contact met onze adviseur

Benieuwd naar opleidingen die precies passen bij jouw wensen en die van je organisatie? Neem telefonisch contact op met onze adviseur Paul Tillemans. Mailen kan uiteraard ook.

mr. Paul Tillemans
Opleidingsmanager Arbeidsrecht / Huurrecht / Schuldhulpverlening / Beschermingsbewind / Aansprakelijkheidsrecht