Terug
-
Professionele ontwikkeling in de advocatuur

Dé opleider voor advocaten

Als advocaat werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je blijft inhoudelijk bij. En je scherpt de vaardigheden aan die je helpen om je werk slim en efficiënt te doen. Zo ben je jouw cliënten optimaal van dienst. De wereld van advocaten is continu in beweging. Wetgeving wijzigt snel, cliënten worden mondiger en de concurrentie in de advocatuur groeit. Daarom zorg je dat je up-to-date blijft. Met opleidingen die actueel, praktijkgericht en interactief zijn. En die gegeven worden door topdocenten uit de praktijk. Daarom kiezen ambitieuze advocaten voor OSR.

Dit is OSR

OSR Juridische Opleidingen is dé partner in leren en ontwikkelen voor elke advocaat. Al ruim 37 jaar bieden wij praktijkgerichte opleidingen en cursussen voor de advocatuur. OSR geeft je de kennis en vaardigheden die jij nodig hebt. In elke fase van je loopbaan, gericht op jouw dagelijkse praktijk en specialisatie. We bieden actuele en inspirerende opleidingen. Daarin verbinden we je met vakgenoten én topdocenten - universitair docenten, rechters, advocaten en trainers die precies weten wat er speelt. Zo draagt OSR bij aan jouw succes als advocaat.

Ons cursusaanbod

De opleidingen van OSR sluiten aan bij jouw behoeften en die van jouw kantoor. We hebben cursussen en trainingen die je werk direct verrijken met actuele toegepaste kennis en vaardigheden. Maar ook bieden we leergangen en masterclasses: een combinatie van breedte en diepte die je inzicht geeft in de functie van advocaten, hun rol binnen een kantoor en de dienstverlening naar cliënten.

Speciaal voor de juridisch secretaresse

Een goed kantoor is afhankelijk van de kwaliteit van zijn juridische secretaresses en ondersteuners. Daarom heeft OSR een compleet cursusaanbod speciaal voor de ontwikkeling van ondersteunende medewerkers. Deze opleidingen sluiten volledig aan op de praktijk. Zo werken juridische secretaresses en ondersteuners aan hun professionele vakkundigheid op het gebied van kennis, vaardigheden en interpersoonlijke relaties. En kunnen zij verder bijdragen aan de kwaliteit en professionaliteit van hun kantoor.

Maatwerk en Incompany

Naast ons open cursusaanbod, vragen veel advocatenkantoren naar collectieve opleidingstrajecten op maat. Ook voor deze leertrajecten is OSR de juiste partij. Wij ontwikkelen maatwerk in de vorm van een- of meerdaagse trainingen en cursussen die exact aansluiten op de behoefte, het kennis- en ervaringsniveau en de cultuur van het kantoor. Voor kleine én grote advocatenkantoren. Ook als incompanycursus.

Leiderschap

Goed leiderschap in de advocatuur vraagt om meer dan alleen juridische kennis. Advocaten die willen werken aan hun leiderschapsvaardigheden kunnen bij OSR terecht voor diverse effectieve en inspirerende leertrajecten. Elk met een eigen focus.

Contact met onze adviseurs

Benieuwd naar opleidingen die precies passen bij jouw wensen en die van je kantoor? Neem telefonisch contact op met onze adviseurs. Mailen kan uiteraard ook.

mr. drs. Carolien Kattenpoel Oude Heerink
Opleidingsmanager beroepsvaardigheden en vreemdelingenrecht