Terug
-

Sessie: LinkedIn in vogelvlucht (12.30 -14.00 uur) 
Bijna driekwart van de beroepsbevolking in Nederland heeft een LinkedIn account en bijna 600.000 actieve gebruikers maken gebruik van dit grootste B2B platform ter wereld.

Gebruik jij de bedrijfspagina voor een sporadische vacature? Of kijk jij een keer per week naar de updates van jouw collega’s maar is zelf deelnemen aan het gesprek nog een stap te ver?  Dan biedt de sessie ‘LinkedIn in vogelvlucht’ tips voor het slim inzetten van LinkedIn voor jezelf en voor je organisatie.

We nemen tijdens deze sessie de basis door van de mogelijkheden van het platform door en behandelen de nieuwste features en ontwikkelingen. Ook verkennen we de stappen van videomarketing, kijken we naar het verbeteren van je persoonlijke pagina en lopen we het opzetten van een bedrijfspagina door. Je maakt kennis met de basisstappen van het inzetten van LinkedIn voor persoonlijke profilering, cursus- en bedrijfspromotie.   

Voor deze workshop moet je beschikken over een persoonlijk LinkedIn account. Neem je mobiele telefoon mee, zodat je op de dag zelf gelijk aan de slag kunt. 

Meer over Ilja Tenholter

Deze sessie wordt gegeven door Ilja Tenholter, sr. Content Marketeer bij OSR juridische opleidingen. Ilja heeft eerder ervaring opgedaan op het gebied van corporate communicatie en marketing bij diverse organisatie zoals TNO, Stork Technical Services en Raet.

Binnen OSR werkt ze samen met haar marketing collega’s aan het in de markt zetten van cursussen en trainingen en creëren van nieuwe content zoals artikelen en interviews. De docenten van OSR vormen hierin een onmisbare schakel om samen meerwaarde te creëren.

Meer leren over LinkedIn?

Inschrijven voor deze sessie? Ga naar onze inschrijfpagina en meld je snel aan. We hebben maximaal 20 plekken beschikbaar.