Terug
-

Workshop Socrative (12.30 – 14.00 uur)
Zet jij al digitale tools in bij je cursus? Digitale tools kunnen, mits goed ingezet, het leren leuker en effectiever maken.

Een populaire tool die momenteel door veel docenten gebruikt wordt is Socrative. Met Socrative kun je heel eenvoudig een quiz afnemen en je bijeenkomst evalueren. Zo worden deelnemers actief bij een cursus betrokken.

In deze workshop maak je kennis met de digitale tool Socrative. Je ontdekt de verschillende mogelijkheden van de tool en je leert voor welke didactische doeleinden je het kunt inzetten. Na een korte demonstratie laten we je in tweetallen een quiz in Socrative maken. Ook laten we je ervaren hoe het is om de quiz af te nemen vanuit deelnemer- én docentperspectief.
 

Meer over Mariëlle Sprong

De workshop wordt gegeven door Mariëlle Sprong. Mariëlle is onderwijskundige bij OSR Juridische Opleidingen. Zij houdt zich primair bezig met onderwijsverbetering- én -vernieuwing in de breedste zin van het woord.

Mariëlle is onder andere trainer van de succesvolle docententraining Active Learning, waar zij al tientallen docenten enthousiast heeft gemaakt om aan de slag te gaan met activerende werkvormen. Ook verdiept zij zich momenteel in thema’s als de inzet van video en blended learning.

Inschrijven

Nieuwschierig geworden? Schrijf je dan snel in voor deze workshop. We hebben maximaal 20 plekken beschikbaar.

Na je inschrijving ontvang je nog een bevestiging van deelname.