Terug
-
Expertise voor elke stap in het leven van je cliënten

Personen- en familierecht: van begin tot eind goed geregeld

Expertise voor elke stap in het leven van je cliënten.

Als personen- en familierecht jurist sta je mensen bij in elke stap van hun leven. Van geboorte tot overlijden. Veel gebeurtenissen die grote impact hebben zijn vastgelegd in het personen- en familierecht. Als jurist help jij je cliënten om hun zaak correct af te handelen. Van een echtscheiding of een nalatenschap tot het bijstaan van een psychiatrisch patiënt die gedwongen opgenomen wordt via de BOPZ. Zodat jouw cliënten daarna weer door kunnen gaan met hun leven.

Jij maakt daarin als jurist echt een verschil. Door de juridische aspecten in hun leven goed te regelen, van begin tot eind. Hiervoor heb je zowel actuele kennis als praktijkgerichte vaardigheden nodig. Aangezien emoties vaak een grote rol spelen in personen- en familierechtzaken is het essentieel om ook daar inzicht in te hebben.

Of je nu pas als jurist begonnen bent of juist zeer ervaren bent op het gebied van personen- en familierecht, OSR Juridische Opleidingen heeft voor iedereen een geschikte praktijkgerichte cursus op dit vakgebied.   

Ons cursusaanbod:

OSR is al ruim 37 jaar dé opleider voor professionals. Onze cursussen sluiten volledig aan bij de praktijk. Bovendien heb je veel contact met vakgenoten. Je leert van onze docenten én van je medecursisten. Dat inspireert en motiveert om het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar onze opleidingen?

Bekijk ons complete aanbod of ga direct naar een van onze cursussen:


 

Samen je expertise ontwikkelen in personen- en familierecht

Ben je jurist en heb je te maken met personen- en familierecht, echtscheiding, pensioen of jeugdrecht? Bij OSR werk je aan je eigen ontwikkeling. In onze cursussen doe je actuele, brede en praktijkgerichte kennis en vaardigheden op. Dit doe je samen met andere professionals in personen- en familierecht. Zo leer je van elkaar en krijg je ook inzicht in het werk van alle stakeholders.
 

Meer weten?

Benieuwd naar opleidingen die precies passen bij jouw wensen en die van je organisatie? Neem gerust contact met ons op. 

info@osr.nl

030 231 53 14