Gezocht: Medewerker Corporate Communicatie (meeloopstage)

Datum: 17-07-2017
Nieuws

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame communicatiestage tijdens je opleiding? In een kleine organisatie met genoeg mogelijkheden? Wij hebben de perfecte stage voor initiatiefnemers, die graag willen (mee)werken, leren én presteren.

Medewerker Corporate Communicatie (meeloopstage)

Over OSR Juridische Opleidingen

Bij OSR werk je samen met zo’n 25 collega’s. Die hebben allemaal hetzelfde doel: ervoor zorgen dat onze klanten de opleiding krijgen die ze nodig hebben. Iedereen werkt gedreven aan waar we om bekend staan: perfect georganiseerde praktijkgerichte cursussen en trainingen van hoogstaande kwaliteit. Met veel aandacht voor maatwerk en persoonlijk advies. Een aangename, informele sfeer vinden we daarbij heel belangrijk.

Wij zijn geen grote organisatie, dus de lijnen zijn kort. Deuren staan open en collega’s hebben veel contact met elkaar. Ook met onze klanten en topdocenten zitten we regelmatig aan tafel, zodat we precies weten wat er speelt.

Jouw uitdaging

Als stagiair(e) werk je nauw samen met de Corporate Communicatieadviseur. Je geeft invulling en uitvoering aan verschillende corporate projecten. Denk hierbij aan het samen bedenken en uitvoeren van pr-acties, corporate projecten zoals communicatiemiddelen omzetten in de gewenste toon en stijl van het OSR-huis en het (door)ontwikkelen van een plan voor maatschappelijke betrokkenheid. Ook de bewaking van de huisstijl, schrijven en redigeren van teksten, briefings opstellen en het beheer van de website behoren tot je takenpakket.

Jouw profiel

Je volgt een HBO-studie, bij voorkeur richting Communicatie. Je bent een zelfstandige, ambitieuze, nieuwsgierige student(e). Je bent absoluut niet bang om initiatieven te nemen en voelt je snel thuis in onbekende situaties. Verder ben je proactief, hebt oog voor detail, een vlotte pen en je beheerst de Nederlandse taal uiteraard perfect.

Wat bieden wij?

Een fulltime meeloopstage per januari 2018 op onze prachtige locatie in het centrum van Utrecht. Voor een periode van minimaal drie maanden. Minimaal vier dagen per week meewerken en eventueel één dag per week ruimte om (zelfstandig) aan een opdracht te werken of om naar school te gaan. Je ontvangt per maand EUR 250 bruto.

Interesse?

Je motivatie en CV ontvangen wij graag via e-mail: kleppers@osr.nl. Vermeld hierbij ook de gewenste startdatum, periode, aantal dagen en mogelijke eisen vanuit school. Voor inhoudelijke vragen kun je contact op nemen met Gwendela Kleppers (Corporate Communicatieadviseur) op 06-27075042.