Terug
-
Cursussen op maat voor de leer- en ontwikkelbehoefte van jouw afdeling

Maatwerk voor bedrijven en overheid

Iedere organisatie en iedere afdeling heeft haar eigen leer- en ontwikkelvragen. Met advies op maat geeft OSR Juridische Opleidingen een passend antwoord. Zodat jouw medewerkers zich professioneel ontwikkelen en betere resultaten boeken.

De jarenlange ervaring die wij hebben in het ontwikkelen van hoogwaardig juridisch onderwijs zetten wij graag in voor specifieke wensen van jouw organisatie en medewerkers. Onze product managers bespreken persoonlijk je doelstellingen en geven advies op maat. Dat kan een maatwerkcursus zijn, een persoonlijk ontwikkeltraject, maar ook een bestaande cursus die wij in-company geven.

Offerte op maat?

Neem contact op met één van onze product managers.

mr. Paul Tillemans
product manager Bedrijfsleven / verzekeraars (rechtsbijstand) / WNRA, Wsnp en beschermingsbewind
mr. drs. Carolien Kattenpoel Oude Heerink
product manager beroepsvaardigheden en vreemdelingenrecht

Vrijgesteld van BTW?

Interesse in een in-company of op maat gesneden opleiding voor jouw organisatie? En wil je deze BTW vrijgesteld afnemen? Dit kan via ons zusterbedrijf OSR OpMaat BV*. Vraag een van onze product managers naar de mogelijkheden.

* OSR OpMaat BV is opgenomen in het CRKBO register.

Univé over maatwerk van OSR

OSR Juridische Opleidingen verzorgt al jaren opleidingen op maat voor Univé Rechtshulp. Mirjam de Lange van Univé vertelt waarom maatwerk van OSR zo belangrijk is. ‘De trainingen van OSR sluiten precies aan bij onze praktijk. Ze kennen onze organisatie. En hun trainers staan met de voeten in de klei.’