Terug
-
Cursussen op maat voor de leer- en ontwikkelbehoefte van professionals in een juridisch werkveld

Incompany aanbod voor organisaties, kantoren, bedrijven en instellingen

Een professioneel team dat betere resultaten boekt. Een leven lang leren is niet alleen belangrijk voor individuele juridisch professionals, maar zeker ook voor teams en organisaties. Omdat iedere organisatie en afdeling haar eigen leer- en ontwikkelvragen heeft, biedt OSR juridische opleidingen een oplossing op maat. 

Het voordeel van incompany is dat niet alleen het hele team, de afdeling of de organisatie op een hoger niveau komt, maar dat de kennis en/of vaardigheden ook samen verworven worden. Daardoor wordt de inhoud gemakkelijker bespreekbaar met collega’s. Je krijgt synergie, omdat de kennis en vaardigheden op dezelfde manier en hetzelfde moment verworven worden.

Maatwerk
Onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardig juridisch onderwijs zetten wij graag in voor specifieke wensen van jouw organisatie en medewerkers. Onze opleidingsmanagers bespreken de leerdoelen en geven advies op maat. Alle opleidingen uit ons open aanbod zijn als incompany te volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een opleiding op maat te maken voor een specifieke leerbehoefte. Bij een maatwerkopleiding kan het programma volledig worden samengesteld op basis van jullie wensen. We werken dan met casuïstiek en probleemstellingen uit jullie eigen praktijk.

Ervaring
Ieder jaar verzorgen wij meer dan 100 incompany cursussen in een enorme diversiteit. Van trainingen helder schrijven voor tien juristen van een advocatenkantoor tot een volledige inleiding in de Wnra voor 1.500 medewerkers, juristen, HR-managers en leidinggevenden van een grote overheidsinstantie. Onze incompany opleidingen worden overigens gemiddeld nog hoger gewaardeerd dan onze opleidingen in het open aanbod. Gemiddeld scoren onze incompany cursussen een 8,5.

Kijk hier voor een overzicht van een aantal van onze klanten. Wat onze klanten zeggen
''Heel leerzaam, lekker interactief door de opstelling waarbij er geen mogelijkheid je laptop voor je neer te zetten (dat leidt meestal toch alleen maar af) en realistisch aan een echte rechtbanksituatie.''

''Ik vond de training heel leerzaam. De trainers wisten waar ze over spraken. En het geeft heel veel vertrouwen mee als we nu naar de rechtbank moeten.''

Pluspunten van incompany

  • Het programma wordt afgestemd op de specifieke leerbehoeften van jouw medewerkers
  • Medewerkers gaan aan de slag met casuïstiek die afgestemd is op jouw organisatie
  • Het team komt op efficiënte wijze op gelijk en hoger niveau
  • Wij faciliteren de evaluatie van de opleiding, certificaten en PO-punten voor de deelnemers
  • Je kunt kiezen tussen een eigen locatie of de cursuslocatie van OSR (centrum Utrecht)

Vrijstelling BTW 
Interesse in een incompany of op maat gesneden opleiding voor jouw organisatie? En wil je deze BTW vrijgesteld afnemen? Dit kan via ons zusterbedrijf OSR OpMaat BV*. Vraag een van onze opleidingsmanagers naar de mogelijkheden.
* OSR OpMaat BV is opgenomen in het CRKBO register.

Offerte?


Offerte op maat?
Neem contact op met één van onze opleidingsmanagers.
 

mr. drs. Carolien Kattenpoel Oude Heerink
Opleidingsmanager beroepsvaardigheden en vreemdelingenrecht
mr. Paul Tillemans
Opleidingsmanager Arbeidsrecht / Huurrecht / Schuldhulpverlening / Beschermingsbewind / Aansprakelijkheidsrecht
drs. Pauline Verhoeven
Opleidingsmanager personenschade

Meer informatie en offerte

Interesse in een programma afgestemd op de specifieke leerbehoeften van jouw medewerkers? Vraag dan via de button hieronder een offerte aan.