Terug
-
Cursussen op maat voor de leer- en ontwikkelbehoefte van professionals in een juridisch werkveld

Incompany aanbod voor organisaties, kantoren, bedrijven en instellingen

Incompany
Ook interessant voor kleine groepen

De kennis en vaardigheden van het hele team, de hele afdeling of organisatie naar een hoger niveau tillen? Dat is waar een incompany opleiding of training bij ons om draait! En dat is niet het enige voordeel, de kennis en vaardigheden worden ook nog eens samen verworven. Daardoor wordt de inhoud gemakkelijker bespreekbaar met collega’s.

Maatwerk
Graag kijken onze opleidingsmanagers samen met jou naar jullie specifieke leerbehoeften. Op die manier kunnen we samen een bestaande opleiding of training aanpassen, zodat deze voldoet aan de leerbehoefte. Uiteraard is het ook mogelijk om een opleiding helemaal op maat te ontwikkelen op basis van jullie specifieke leerbehoefte. Onze opleidingsmanagers geven graag persoonlijk advies!

  • We kijken naar specifieke onderwerpen die extra aandacht nodig hebben binnen jouw afdeling of organisatie
  • We zoeken, uit ons uitgebreide docentenbestand, een docent of trainer die het beste past bij jullie cultuur en leerbehoefte
  • Er wordt gebruik gemaakt van casuïstiek afgestemd op jullie organisatie of afdeling
  • Opleidingen en trainingen kunnen zowel online als fysiek worden georganiseerd. Bij een fysieke bijeenkomst wordt de locatie afgestemd, dat kan zowel door ons worden geregeld, als bij jullie op locatie zijn
  • Wij faciliteren de evaluatie van de opleiding, certificaten en eventuele PO-punten

Ervaring
Ieder jaar verzorgen wij meer dan honderd incompany opleidingen en trainingen met een grote diversiteit aan onderwerpen. Van een training helder schrijven voor tien juristen van een advocatenkantoor tot een volledige inleiding Wnra voor 1.500 medewerkers, juristen, HR-managers en leidinggevenden van een grote overheidsinstantie (in de vorm van een online webinar).

Gemiddeld scoren onze incompany opleidingen en trainingen een 8,5!

Overheidsorganisaties, advocatenkantoren, het bedrijfsleven, verzekeraars, beroepsverenigingen, de diversiteit van onze incompany-klanten is ontzettend groot. Bekijk hier het overzicht. 
Lees hier over het incompanytraject dat is opgezet voor de claimcoördinatoren van UWV Regres.

OSR: Recht.Vaardig 
Streef naar vrijheid, (rechts)zekerheid en (rechts)gelijkheid. 
Bij OSR streven we ernaar een bijdrage te leveren aan de optimale rechtsstaat. Dat doen we door jou en jouw organisatie handvatten te geven waarmee je (nog) vaardiger wordt in het recht. Lees het hele verhaal hier.

Wat betekent dat (onder andere) voor onze incompany trajecten? Bij OSR maken we het mogelijk dat iedereen die in een juridische context werkt, altijd kan blijven groeien in zijn werk. Wij bieden jou daarnaast de zekerheid dat wij voor je klaarstaan, luisteren naar jouw opmerkingen en een oplossing zullen zoeken voor alle juridische opleidingsvragen binnen jouw organisatie. Advies over een maatwerk- of incompanytraject? Vraag je je af of een opleiding of training bij jullie organisatie past? Wij denken graag met je mee.
 
Vrijstelling BTW
Interesse in een incompany of op maat gemaakte opleiding voor jouw organisatie? En wil je deze vrijgesteld van BTW afnemen? Dit kan via ons bedrijf OSR OpMaat BV*. Vraag een van onze opleidingsmanagers naar de mogelijkheden.
*OSR OpMaat BV is opgenomen in het CRKBO register.

Offerte?

Offerte op maat?
Neem contact op met één van onze opleidingsmanagers.

mr. drs. Carolien Kattenpoel Oude Heerink
Opleidingsmanager beroepsvaardigheden en vreemdelingenrecht
mr. Paul Tillemans
Opleidingsmanager Arbeidsrecht / Huurrecht / Schuldhulpverlening / Beschermingsbewind / Aansprakelijkheidsrecht
drs. Pauline Verhoeven
Opleidingsmanager personenschade

Meer informatie en offerte

Interesse in een programma afgestemd op de specifieke leerbehoeften van jouw medewerkers? Vraag dan via de button hieronder een offerte aan.