Terug
-

Klassikale bijeenkomsten

Datum: 28-05-2020
Nieuws

Net als iedereen blijven we ons aanpassen aan de onzekerheden van deze tijd. Daarbij staan de gezondheid en de veiligheid van onze cursisten, docenten en medewerkers voorop. Wij houden ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de overheid.

De limiet van het ontvangen van 30 bezoekers per 1 juni biedt perspectief. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om onze locatie geschikt te maken voor de anderhalve meter maatschappij. Vanaf 1 juni starten wij weer met een beperkt aantal klassikale bijeenkomsten, in kleinere groepen en met aanpassingen in ons pand om een veilige cursusomgeving te bieden.

Aanpassingen pand
In het hele pand zijn markeringen aangebracht om afstand te bewaren en de verplichte looprichting aan te geven. Vanzelfsprekend zijn de cursuszalen ingericht op de anderhalve meter richtlijn.

Op diverse plaatsen hebben we voorzieningen voor optimale hygiëne geplaatst. Overige zaken, zoals lunch en koffie en thee worden zorgvuldig ingericht en aangeboden. Op locatie ontvang je hierover meer informatie en onze medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Wij houden rekening met elkaar door de volgende richtlijnen op te volgen:

  1. Houd anderhalve meter afstand van elkaar
  2. Maak gebruik van de belijning en informatie in het pand
  3. Neem je jas naar de cursuszaal en hang deze over de stoel
  4. Registratie voor de cursus vindt plaats in de cursuszaal