Terug
-

Reeks gratis online spreekuren met verschillende onderwerpen

Datum: 16-04-2020
Nieuws

De afgelopen weken hebben wij verschillende online spreekuren georganiseerd en hierop veel positieve reacties ontvangen, van zowel deelnemers als docenten. Daarom hebben wij een nieuwe reeks online spreekuren ingepland. 

Tijdens de online spreekuren wordt kennis gedeeld, casuïstiek behandeld en is er de mogelijkheid om vragen te stellen en kwesties voor te leggen aan de docent. En dat alles in een uurtje tijd, je hebt alleen een internetverbinding en computer of tablet nodig.

Deelname is gratis, maar let op: het aantal plaatsen per spreekuur is beperkt. Wees er dus snel bij!

Reeks online spreekuren
Voor de komende tijd hebben wij onderstaande online spreekuren ingepland. Voor meer informatie over en aanmelding voor de spreekuren, klik op het desbetreffende online spreekuur.

Hoe werkt het online spreekuur?
Deelnemen is niet moeilijk: je hebt alleen een internetverbinding en computer of tablet nodig. Het is daarbij handig als je ook een microfoon en webcam hebt, maar beschik je daar niet over, dan kun je meekijken en -luisteren en via de chatfunctionaliteit vragen stellen om zo toch actief te kunnen deelnemen.

Als je je aanmeldt voor het online spreekuur ontvang je van ons instructies over het inloggen en de functies in de online leeromgeving. Je kunt vanaf 15 minuten voor de bijeenkomst inloggen om je verbinding te testen. Vanaf dat moment zit een medewerker van OSR (de moderator) klaar om je te assisteren als dit nodig is.

NOvA punten
Kijk op de cursuspagina of een PO J-punt van toepassing is. Als dit het geval is dan kun je na afloop van de cursus een toets doen met drie meerkeuzevragen. Beantwoord je hiervan minimaal twee correct, dan ontvang je van ons een certificaat en een PO J-punt. 

Wil je op de hoogte blijven van de onderwerpen in deze reeks? Meld je dan hier aan voor meer informatie.

Online aanbod

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van online aanbod. Hier vind je al ons online aanbod!