Terug
-

Robbert Braak is senior coach

Robbert Braak is senior coach, ervaren programmamanager en trainer. Hij werkt veel met film(fragmenten). Dat doet hij bij ons o.a. in de patroonscursus. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf, "Je bent beter dan je denkt".

Robbert: "Ik luister en ik kijk en maak samen met jou, jouw team of jouw organisatie nieuwe verhalen die beter passen bij de bedoeling van jou, je team en de organisatie. Ik zie veel en benoem dat, soms scherp, vaak met humor. Ik werk met het hier en nu voor het versterken van het straks en daar. We ronden af met concreet (nieuw) handelingsperspectief.
Tijdens mijn werk gebruik ik veel film. Filmfragmenten en het kijken van een hele film versnelt het krijgen van inzicht, vergroot de emotionele verbinding en laat concreet gedragsvoorbeelden zien. Kortom, het verdiept en versnelt het leren enorm en, niet onbelangrijk, maakt het nog leuker. Ik gebruik film als interventie bij het begeleiden van de organisatie, het team en het individu. Daarnaast geef ik inspirerende filmlezingen over bijvoorbeeld leiderschap, macht, feedback, reis van de held en teamontwikkeling, en ik gebruik film tijdens de diverse (leer)programma's die ik ontwikkel en organiseer." 

Robbert Braak

 

Robbert Braak is trainer bij de online patroonscursus.