Terug
-

Linda van Schoonhoven is gespecialiseerd in de Letselschade

Datum: 17-09-2019

Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de Katholieke Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben sinds begin 2002 advocaat en ben mij direct gaan specialiseren als letselschade-advocaat. Ik heb eerst 9 jaar gewerkt bij SAP Advocaten te Amersfoort en ben eind 2010 mijn eigen kantoor Boer & Van Schoonhoven advocaten te Heerde gestart. Ik treed uitsluitend op voor slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, bedrijfsongevallen en andere ongevallen. 

Mijn aanpak van een zaak is altijd pragmatisch; is er nog overleg mogelijk met de wederpartij, welk bewijs is nodig en hoe wordt dat verkregen, welk financieel belang vertegenwoordigt de vordering en wat is haalbaar. Eén van mijn expertises is het maken van schadeberekeningen. Echter, als er geprocedeerd moet worden dan doe ik dat en daar heb ik inmiddels de nodige ervaring mee opgedaan.

Ik ben lid van de Vereniging van Letselschade advocaten (LSA), de Vereniging van Advocaten voor slachtoffers van Personenschade (ASP) en lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA). 

Linda van Schoonhoven


mr. Linda van Schoonhoven geeft de volgende cursus:
Basiscursus personenschade