Terug
-

Dieper inzicht in social media

Datum: 19-01-2018
Blog

Op donderdag 18 januari j.l. vond - ondanks de zware storm - onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst plaats voor grote klanten, docenten, leveranciers en medewerkers. De bijeenkomst bestond uit een workshop, gevolgd door een borrel op onze cursuslocatie aan de Nieuwegracht in Utrecht.

Nieuwjaarsbijeenkomst

De workshop stond in het teken van social media en efficiente toepassing hiervan, bijvoorbeeld voor acquisitie- of marketingdoeleinden. Trainer Freek Sijm en gastspreker mr. Jitka Swinkels gingen met alle deelnemers actief aan de slag met dit onderwerp. Freek is als docent (online) marketing en algemene economie verbonden aan Fontys Hogescholen. Daarnaast is hij werkzaam als campagneleider bij OSR juridische opleidingen. Jitka is advocate personen- en familierecht en ondernemingsrecht bij Bouwman Advocaten. Beide professionals hebben veel ervaring in de juiste inzet van social media en gaven tips & tricks aan de hand van concrete voorbeelden en opdrachten. 

De workshop werd vormgegeven conform de OSR-visie op leren. Dat betekende in dit geval dat alle deelnemers een korte voorbereidingsopdracht voor de workshop online deden en dat zij een bijeenkomst bijwoonden. Leren van en met elkaar liep als een rode draad door de workshop aan de hand van verschillende werkvormen. Veel enthousiasme, veel nieuwe inzichten en goede gesprekken. Zeer geslaagd, ondanks de storm.

Workshop

Helemaal op de hoogte

Als juridisch professional werk je aan je eigen ontwikkeling. Je kennis en vaardigheden opfrissen, verdiepen of verbreden? OSR heeft een breed cursusaanbod. Praktijkgericht, actueel en voor iedere fase van je carrière. Met een opleiding van OSR is jouw kennis weer helemaal up-to-date.