Terug
-

OSR: Recht.Vaardig

Bij OSR streven we ernaar een bijdrage te leveren aan de optimale rechtsstaat. Dat doen we door jou handvatten te geven waarmee je (nog) vaardiger wordt in het recht. Handvatten waarmee je benodigde kennis opdoet en up-to-date houdt en waarmee je vaardigheden kunt trainen om jouw beroep nog beter uit te oefenen. Op die manier werken we samen met jou aan rechtvaardigheid in onze samenleving.

Streef naar vrijheid, (rechts)zekerheid en (rechts)gelijkheid.

Vrijheid
Bij OSR maken we het mogelijk dat iedereen die in een juridische context werkt, altijd kan blijven groeien in zijn werk. Verdieping van je kennis, een volgende stap in je loopbaan of training van je soft skills om jezelf te onderscheiden. Volg een opleidingtraining of verdiepingscursus, omdat je die stap in je carrière echt wilt maken.

Of een lesdag nou klassikaal of online is, wij zorgen voor een veilige leeromgeving, waarin je actief wordt betrokken, je mening mag geven en waar je vooral ook jezelf mag zijn. Samen met onze docenten, die uit het werkveld komen, zorgen we ervoor dat jij het recht je zo eigen kunt maken, dat je je vrij kunt bewegen in het juridische speelveld. Hoe doen we dat? Wij werken met deskundige docenten, opleidingen en verdiepingscursussen sluiten altijd aan op de actualiteit en bieden alle kennis die je nodig hebt binnen jouw vakgebied. Daarnaast trainen we verschillende vaardigheden en zijn de lessen interactief waar dat mogelijk is. Zo haal je het meeste uit de les- of trainingsdagen en op die manier ben je optimaal voorbereid op de stap die jij wilt zetten in je loopbaan.

''‘Rechtvaardig’ staat voor juist en eerlijk handelen naar de situatie. Dat vraagt om een combinatie van de juiste kennis en houding. OSR draagt hier aan bij met opleidingen en trainingen. Gedurende Jouw gehele carrière.''
Paul Tillemans, opleidingsmanager


(Rechts)zekerheid
Wanneer je je inschrijft voor een opleiding bij OSR, weet je waar je aan toe bent en wat je van de opleiding of training en van ons kunt verwachten, omdat we de leerdoelen helder communiceren. Onze opleidingen en trainingen gaan altijd in op de laatste actualiteiten. Zo ben jij up-to-date over het onderwerp van de opleiding. Daarnaast blijven wij onze opleidingen en trainingen continu door ontwikkelen omdat we de deelnemers achteraf vragen naar verbeterpunten van de opleiding. Alleen op die manier kunnen wij onze opleidingen continu blijven verbeteren en onze gemiddelde cursuswaardering van een 8,3 blijven waarmaken. 

Wij bieden jou daarnaast de zekerheid dat wij voor je klaarstaan, luisteren naar jouw opmerkingen en een oplossing zullen zoeken voor al jouw opleidingsvragen. Advies over een maatwerk- of incompanytraject? Vraag je je af of een opleiding of training bij je past? Wij denken graag met je mee. 

Online cursus

(Rechts)gelijkheid
Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze opleidingen en trainingen. Wij bieden opleidingen voor iedereen die werkzaam is in een juridische context. Bij OSR mag je zijn wie je bent. Wij juichen het toe om ideeën uit te wisselen met vakgenoten uit een ander werkveld, of juist iemand die iets totaal anders doet binnen de juridische context. Wij geloven dat dit tot inspiratie en eye-openers kan leiden. Hier kun je alleen maar nog meer van leren.

Opleidingen, verdiepingscursussen en trainingen

Wij streven naar rechtvaardigheid. Maar wat is rechtvaardigheid volgens onze medewerkers? Wij vroegen het.