Terug
-
Bijna 40 jaar de partner in juridische opleidingen

Over ons

OSR juridische opleidingen is dé partner in leren en ontwikkelen voor elke juridisch professional. Al bijna 40 jaar zijn wij marktleider in juridische opleidingen.

Wij geloven dat ambitieuze professionals zich voortdurend blijven ontwikkelen. In elke fase van je loopbaan zoek je nieuwe kennis en vaardigheden, zodat je je beroep altijd met trots uitoefent. Daarom beantwoordt OSR als sinds 1981 alle leer- en ontwikkelvragen van juridisch professionals en hun werkgevers. Met inspirerende opleidingen en altijd in verbinding met vakgenoten en topdocenten. Zo dragen wij als juridisch opleider bij aan jouw succes als advocaat, jurist of juridisch medewerker.

Over OSR Juridische Opleidingen

Praktijkgericht en actueel 

Wij geloven in opleidingen die aansluiten op de praktijk. Op die manier leidt persoonlijke ontwikkeling tot de beste resultaten voor jezelf, je klanten en je organisatie. Daarom kijkt OSR altijd vooruit. Via ons grote netwerk in advocatuur, bedrijfsleven, overheid  en de rechterlijke macht onderhouden we nauw contact met experts in het veld. En weten we wat er speelt, nu en in de toekomst.

Persoonlijk

We zijn betrokken bij jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt niet alleen inspirerend onderwijs van topkwaliteit, maar ook persoonlijk advies en concrete feedback over je leerresultaten. Onder meer via interactieve werkvormen, omdat wij geloven in verbinding: juridische professionals leren het beste van én met elkaar. Bovendien denken we altijd met je mee, zodat je precies het onderwijs krijgt dat jij nodig hebt.
Over OSR

Onze visie op leren

Wij geloven in opleidingen waar je als professional direct iets aan hebt. Wat je leert kun je meteen toepassen. Wij bieden interactieve opleidingen onder leiding van topdocenten. Onze docenten bepalen de kwaliteit van onze opleidingen. Daarom weten wij al jaren experts en boegbeelden uit de praktijk aan ons te binden. Onze docenten zijn betrokken, inspireren je en dagen je graag uit. Lees meer

Certificering

OSR is een gecertificeerd opleidingsdienstverlener. Zo zijn wij onder meer erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Mediators federatie Nederland (MfN). Lees meer

Werken bij OSR

Bij OSR werk je samen aan één doel: onze klanten de opleiding geven die ze nodig hebben. Dat doen we met veel aandacht voor maatwerk en persoonlijk advies. In een aangename, informele sfeer.

Adviesraden

Voor bijna elk rechtsgebied heeft OSR een vaste consultant en een adviesraad van prominente specialisten. Dankzij hun expertise houden wij onze opleidingen actueel en relevant. Alle adviesraden

Onze geschiedenis

Wij zijn bijna 40 jaar marktleider in juridische opleidingen. Onze historie begint in 1981, met de oprichting van de Stichting Opleidingen Sociale Rechtshulp (SOSR). Sinds 1985 heten wij OSR juridische opleidingen. OSR toen en nu

Helemaal op de hoogte

Als juridisch professional werk je aan je eigen ontwikkeling. Je kennis en vaardigheden opfrissen, verdiepen of verbreden? OSR heeft een breed cursusaanbod. Praktijkgericht, actueel en voor iedere fase van je carrière. Met een opleiding van OSR is jouw kennis weer helemaal up-to-date.