Terug
-

Veelgestelde vragen

Maatwerk
Wij adviseren graag over een mogelijke Incompany cursus of cursus op maat bij OSR op Nieuwegracht 60 in Utrecht. Neem daarvoor contact met ons op.
Met een cursus op maat kunnen we de cursus gezamenlijk ontwikkelen zodat deze voldoet aan alle wensen. Neem daarvoor contact met ons op.
Inschrijving, betaling en annulering
Het is helaas niet mogelijk om een plaats te reserveren. Wel kun je direct bij inschrijving kiezen voor een annuleringsverzekering. Hiermee kun je tot de dag voor de cursus kosteloos annuleren.
Tot een dag van tevoren kun je je inschrijven voor een cursus, mits er nog plaats beschikbaar is.
Neem voor actuele informatie en beschikbaarheid even telefonisch contact met ons op via 030 - 231 53 14.
Je dient de factuur altijd binnen veertien dagen na de factuurdatum te betalen. Het maakt niet uit of de cursus in die twee weken plaatsvindt.
Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt de factuur wel in termijnen betalen. Neem daarvoor contact met ons op.
Het is mogelijk om je factuur in maximaal drie maandelijkse termijnen te betalen. Vraag dit wel vooraf bij inschrijving aan.

Dit is alleen mogelijk als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten.

Je kunt je deelname annuleren tot een dag voor aanvang van de cursus, indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten.

Zonder annuleringsverzekering kun je annuleren tot vier weken voor aanvang van de cursus. Je betaalt wel dan € 75,- excl. btw administratiekosten. Een alternatief is om een collega in jouw plaats te laten gaan. Neem daarvoor contact met ons op.

Dit is om de kosten te dekken die wij maken voor jouw inschrijving. Als je hebt gekozen voor een annuleringsverzekering, hoef je bij een annulering deze kosten niet te betalen.

Dit is bij leergangen helaas niet mogelijk. Bij andere meerdaagse cursussen is dit afhankelijk van de mogelijkheden. Hieraan zijn dan wel kosten verbonden. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

OSR biedt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, waarmee je voordeliger uit bent als je meerdere cursussen gaat volgen bij OSR. Kijk hier voor onze abonnementen.

Voor losse cursussen geldt: OSR biedt een hoge kwaliteit cursussen aan voor een goede prijs. Soms bieden we korting bij speciale acties. Wanneer hiervan sprake is, publiceren wij dit op de website of via social media.

Cursus
De cursustijden verschillen per cursus. Op de website en in de digitale leeromgeving vind je altijd de juiste tijden.
Als je een cursus niet volledig volgt, heeft dat effect op het aantal PE-/PO-punten dat je ontvangt voor die cursus. Als je van tevoren wil weten wat de gevolgen zijn voor jouw PE-/PO-punten, neem dan even contact met ons op.
Het aantal punten dat je krijgt, staat vermeld bij de betreffende cursus op onze website.
De docenten kun je vinden bij de betreffende cursus op onze website. Hier is ook een uitgebreid cv van een docent of trainer te vinden.
We sturen je het certificaat binnen circa twee weken toe per e-mail.
De cursusprijs is inclusief een uitgebreide lunch. Dit kan afwijken bij een cursus van een halve dag. Bij twijfel, neem even contact met ons op.
Cursusvoorbereiding
Als een voorbereiding nodig is voor de cursus, krijg je dit tijdig te horen van OSR.
We printen geen readers. Als we tijdens een cursus gebruik maken van een reader wordt deze digitaal beschikbaar gesteld.
Het materiaal voor de cursus wordt digitaal ter beschikking gesteld. Je ontvangt dit uiterlijk een week voor aanvang van de cursus. Wanneer dit niet het geval is, neem dan contact met ons op.
Voorzieningen tijdens de cursus
Uiteraard kan OSR rekening houden met dieetwensen. Bij je inschrijving kun je aangegeven of je bepaalde dieetwensen hebt.
Op onze eigen cursuslocatie zijn er helaas geen voorzieningen aanwezig. Bij andere cursuslocaties verschilt dit per locatie. Ben je minder valide? Geef dit dan vooraf aan, dan houden we hier zo goed mogelijk rekening mee.
Heb je een ruimte nodig om te kolven? Neem dan vooraf even contact met ons op.
Bereikbaarheid
De cursus vindt in principe altijd plaats op onze eigen cursuslocatie, Nieuwegracht 60 in Utrecht, tenzij anders aangegeven door OSR. Alle cursuslocaties zijn altijd makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Via deze link vind je de routebeschrijving naar de Nieuwegracht 60 in Utrecht. Of raadpleeg even 9292.nl.
Het is mogelijk om met de auto te komen. Op loopafstand van onze eigen cursuslocatie bevinden zich drie parkeergarages op loopafstand. Je kunt in deze parkeergarages eventueel een dagkaart aanschaffen. Klik hier voor de locaties.
Digitale leeromgeving
OSR maakt voor haar digitale leeromgeving gebruik van Canvas en werkt op de meeste computers en laptops, mits ze niet al te oud zijn. Wij bevelen Google Chrome aan als browser. De bijbehorende app draait op zowel iPhone en iPad als op alle Android-toestellen van de afgelopen jaren.

Beeldscherm
  • Onze digitale leeromgeving kan het beste bekeken worden op een computer of laptop met een minimale beeldschermafmeting van 800x600. Wil je de cursus volgen op een kleiner beeldscherm, dan adviseren we je om de app te downloaden.
Besturingssysteem
  • Windows 7 en hoger (gebruikers van Windows 10 moeten de Windows Anniversary Update downloaden om opdrachten in te kunnen leveren)
  • Mac OS X 10.6 en hoger
  • Linux – chrome OS
  • 1GB RAM
  • 2GHz processor
Mobiel besturingssysteem
  • iOS 7 en hoger
  • Android 4.2 en hoger
Internetsnelheid
  • Minimaal 512kbps
Browser
  • De digitale leeromgeving werkt het beste in Google Chrome. Bij Internet Explorer, Edge en andere browsers doen zich vaker problemen voor.
Download de app ‘Canvas by Instructure’  (IOS, Android).
Vul bij 'Find your school or district' in: http://osr.instructure.com
Log vervolgens in met je e-mailadres en Canvas-wachtwoord.
Op de inlogpagina kun je klikken op de link ‘wachtwoord vergeten’. Vul je e-mailadres in en je krijgt een link toegestuurd om zelf een wachtwoord aan te maken. Lukt dit niet, stuur dan een e-mail naar helpdesk@osr.nl. Binnen een dag helpen we je dan verder.
Wij raden je sterk aan om na de eerste keer inloggen, direct je wachtwoord te wijzigen. Hier kun je zien hoe dat moet.
Dat is helaas niet mogelijk. In verband met privacy krijg je voor de digitale leeromgeving een andere inlogcode toegestuurd dan je gewend bent te gebruiken bij Mijn OSR. Uiteraard kun je zelf in Canvas je wachtwoord nog veranderen.
Dan is er vast iets mis gegaan. Stuur een mail naar helpdesk@osr.nl met je vraag en wij zorgen voor een spoedige reactie.
Ja, dat kan. Wel is het zo dat er ook materiaal is dat links bevat naar online documentatie.
Alle cursussen blijven één jaar zichtbaar na de laatste cursusdag.