Terug
-
Samenwerken aan de groei van juridisch professionals

Werken bij OSR

Bij OSR Juridische Opleidingen werk je samen aan één doel: onze klanten de opleiding geven die ze nodig hebben voor hun professionele ontwikkeling. Heb jij een fascinatie voor de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties? En help jij juridisch professionals graag nóg beter te worden in hun vak? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s.

Gedreven, persoonlijk en informeel

OSR staat bekend om perfect georganiseerde praktijkgerichte cursussen en trainingen van hoogstaande kwaliteit. Met veel aandacht voor maatwerk en persoonlijk advies. Dat is waar al onze collega’s gedreven aan werken. Een aangename, informele sfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Wij zijn geen grote organisatie, dus de lijnen zijn kort. Deuren staan open en collega’s hebben veel contact met elkaar. Ook met onze klanten en docenten zitten we regelmatig aan tafel, zodat we precies weten wat er speelt.


Open sollicitatie
Wil jij juridische professionals in Nederland, op alle niveaus, enthousiast vooruithelpen met hun leer- en ontwikkelvragen? 
Een open sollicitatie kun je richten aan:

OSR juridische opleidingen
t.a.v. Petra Jungjohann, directeur
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht.

We ontvangen graag jouw brief met motivatie en een curriculum vitae. Brief en cv kun je uiteraard ook mailen naar Petra Jungjohann.

Helemaal op de hoogte

Als juridisch professional werk je aan je eigen ontwikkeling. Je kennis en vaardigheden opfrissen, verdiepen of verbreden? OSR heeft een breed cursusaanbod. Praktijkgericht, actueel en voor iedere fase van je carrière. Met een opleiding van OSR is jouw kennis weer helemaal up-to-date.