Terug
-

Winnaar Dutch Independent Legal Award 2016

Datum: 27-01-2017
Nieuws

Op 24 januari mocht Paul Tekstra de Dutch Independent Legal Award 2016 in ontvangst nemen. Naast de Award heeft Paul ook een training naar keuze van OSR juridische opleidingen in ontvangst genomen.

Hij heeft de keuze uit een divers trainingsaanbod, waaronder de tweedaagse training succesvol acquireren voor advocaten. We zijn trots om Paul als cursist te mogen verwelkomen.

Paul Terkstra

De jury van kopstukken uit advocatuur en bedrijfsjuridisch Nederland, onder leiding van voorzitter Juriaan Mensch, koos Tekstra als winnaar omdat hij het begrip ‘responsiveness’ (het thema van de DILA dit jaar) het meest belichaamt. Juryvoorzitter Mensch: ‘Paul toonde organisatiesensitiviteit, diepte in zijn zelfkennis, een drive achter het willen begrijpen van de wereld van zijn cliënten en een empathie die hem in staat stelt problemen snel te doorgronden en het vertrouwen te winnen.

Tekstra is trots op zijn uitverkiezing. ‘Dat ik op initiatief van een klant genomineerd ben, maakt het extra leuk en bijzonder. Dat geldt te meer omdat de klant zelf er geen direct belang bij heeft maar toch de moeite heeft gedaan het in gang te zetten.

Wij kijken uit naar de DILA 2017.

Vrijgesteld van BTW?

Is jouw organisatie niet btw-plichtig bij het inkopen van opleidingen? Dan kun je kiezen voor een maatwerkopleiding van ons zusterbedrijf Op Maat bv. Via Op Maat bieden wij opleidingen voor klanten die vrijgesteld zijn van btw.