Terug
-

Winnaar Dutch Independent Legal Award 2017

Datum: 30-01-2018
Nieuws

Winnaar Dutch Independent Legal Award 2017

Op 24 januari nam Abraham Mouritz de Dutch Independent Legal Award 2017 in ontvangst. Naast de Award mag Abraham ook een training van OSR juridische opleidingen uitkiezen. Hij heeft de keuze uit een divers trainingsaanbod, waaronder de Leergang DPO (Data Protection Officer) of de training Succesvol acquireren voor advocaten. We zijn trots Abraham als cursist te mogen verwelkomen.

Winnaar Abraham Mouritz

Abraham Mouritz mag zich een jaar lang de beste onafhankelijke jurist van Nederland noemen. De jury, onder leiding van Henriëtte van Hedel, koos Mouritz als winnaar omdat hij als jurist in staat is de taal van de technologieondernemers te spreken met wie hij samenwerkt. Mouritz kan verbindingen leggen die – ook buiten het juridisch inhoudelijke – van duidelijk toegevoegde waarde zijn voor zijn klanten. Mouritz is trots op zijn overwinning. ‘Mijn nominatie kwam voor mij totaal onverwacht. Omdat ik pas kort zelfstandig ben, dacht ik niet voor de DILA in aanmerking te komen’.
 
Bekijk het volledige verslag van de dag. Wij kijken uit naar de DILA 2018.

Helemaal op de hoogte

Als juridisch professional werk je aan je eigen ontwikkeling. Je kennis en vaardigheden opfrissen, verdiepen of verbreden? OSR heeft een breed cursusaanbod. Praktijkgericht, actueel en voor iedere fase van je carrière. Met een opleiding van OSR is jouw kennis weer helemaal up-to-date.